2777
2789
عنوان

بیست‌وسه سالمه بابام هنوز برام ماشین نخریده

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 143 پست

خانمای سایت تو سوئدی جایی زندگی میکنین؟  مگه اینجا با کار کردن میشه ماشین خرید ؟ کل حقوقشو چندین سااال تا پیر شه باید بذاره اونم با شرایط بیکاری پس حمایت خانواده چیه ؟‌ ساده ترین ماشین دست دو غیر پراید ۵۰۰ تومنه ..

دانشجوی پزشکی 🩺

😂😂بابای من میگفت ۱۸سالت بشه واست ی ماشین میخرم خودت باهاش برو دانشگاه.۱۸سالم شد حتی ماشین خودشم نمیداد رانندگی کنم😅😅

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید دید این وابستگی و عدم استقلال و این حد از کمک در آخر سبب پیشرفت نسل های بعد میشه یا بی دست و پا ...

قطعا بی دست و پا شدن من تا کارشناسی خوندم‌ مامان بابام نفهمیدن من کی رفتم کی اومدم

الان دخترم کلاس دومه یعنی ............

بعدم برای هر ویزی توقع از پدرو مادر حرفم بزنی مگن نمیتونستید چرا بچه اوردین

افرین ب تو

مرسی ولی خودم یه خورده ناراحتم ازشون . 

همه  دوستام ۵ سال پیش ماشین داشتن موقعی ک قیمت ها ارزون بود . 

بعد من توی اوج گرونی باید کلی پول ب بدبختی بدست بیارم بخرم بعد  کمکم نمیکنید. بدون کمک پدرمادر واقعه سخته .... 

چرا بعضیاتون اینجوری طلبکارید 

استارتر ک بابای شما نیس میخوایید خودتونو خالی کنید 

پدرش بهش قول داده بگیره. هنوز نگرفته و ناراحته جون در حد یه ماشین پول داره ک براش تهیه کنه

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
خانمای سایت تو سوئدی جایی زندگی میکنین؟ مگه اینجا با کار کردن میشه ماشین خرید ؟ کل حقوقشو چندین ساا ...

مگه خانواده با دزدی کردن یا اجی مجی پول رو جور میکنن... اونا هم با کار انجام میدن... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

میگم مامان و بابای بعضیامون خیلی باید دوسمون داشته باشن و حواسشون باشه بهمون نه تو فاز اپل بودیم نه ماشین و ....

البته که بعد قبولی برام ماشین گرفتن اما هیچوقت نشد بابت چیزی تو منگنه بزارمشون یا اصرار کنم

اصرار نکن داشتن یه سری چیزا وقتی قشنگه که ذوقش داری اصرار ذوق این چیزارو از بین میبره 

البته شاید شما مثل من نیستی 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
مرسی ولی خودم یه خورده ناراحتم ازشون . همه دوستام ۵ سال پیش ماشین داشتن موقعی ک قیمت ها ارزون بود . ...

میفهمم چی میگی گاهی انقد برای بدست اوردن چیزی سگ دو میزنی و عذاب میکشی ک لذت داشتنش برات ازبین میره

من هروقت میبینمش یاد سختی ها میفتم طوری ک میگم هرطور شده باید عوضش کنم انقد ک برام خاطرات بد تداعی میشه

من نگفتم که مامان بابا وضیفه دارند برا دخترشون ماشین بخرن گفتم وضیفه دارند هرکاری که از دستشون برمیا ...

کی گفته وظیفه دارن ما دهه شصتیا رنگ ماشین پدرمون هم نمیدیدم دانشگاه و مدرسه سر کارم همه جا بدون ماشین بودیم اینقدر توقع مون بالا نبود واقعا پدر و مادرمون باید قدرمون رو بیشتر میدونستن

خانمای سایت تو سوئدی جایی زندگی میکنین؟ مگه اینجا با کار کردن میشه ماشین خرید ؟ کل حقوقشو چندین ساا ...

تو سوئد نیستن 

ولی به جای طلبکاری باید خودشم ی کمکی بده ۵۰۰ تومنه ۲۰۰ رو خودش داشته باشه اقلا

خداوندا فرزندم هیچوقت اینطوری نشه ...

اتفاقا دختر خوبیم براشون ماشینم خودشون قول گرفتنشو بهم دادند تاحالا هم فقط یه ماشین ازشون خواستم ولی خوب یکیو امید کنی بعدم براش نخری سخته

خوشا چشمی که خواند حرف دل را✨
مگه خانواده با دزدی کردن یا اجی مجی پول رو جور میکنن... اونا هم با کار انجام میدن...

بله ولی اونا از قبل دوتا تیکه زمینی چیزی دارن و بعدم خود استارتر میگه بابام داره در حد ی ماشین اگ نداشت خب انتظار بیجا بود اگر داره و قول داده برا داداششم خریده خب چرا برا استارتر نخره ی دست دو 

دانشجوی پزشکی 🩺