2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیر پسر کجا بود؟شما مگه خودت ۲۹ نیستی؟۵ سال فاصله خیلی خوبه

بله 29هستم یه مقدار سر مرگ پدر مادرش و کته برادرش همه تو 1سال بوده ریشاش یه مقدار جوگندمی شده این میگ پیره وگرنه خیلی پسر عاقلیه حس میکنم

دوست من کلا ب سرتا پای منم گیر میده 

یعنی بخاطر اینکه یهو در اینده شاید لاغربشه میخوای بگی نه!

😂عجیبترین دلیل رد خاستگار

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
دوستم میگ پیر پسره ولی من اصن این ذهنیتو ندارم 34سن خوبیه خب

دوستت چ احمقه ک ب ۳۴میگه پیر 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
دوستت چ احمقه ک ب ۳۴میگه پیر

اون فقط خودشو قبول داره میگ چون خیلی با پسر بودم دیگ میشناسم کی چجوریه 

و بشدت ادم حسودیه 

2تا خاستگار خوب داشتم ی اهی کشید با اینکه ازدواجم کرده جفتشون کلا غیب شدن

اون فقط خودشو قبول داره میگ چون خیلی با پسر بودم دیگ میشناسم کی چجوریه و بشدت ادم حسودیه 2تا خاستگار ...

نمیشه رابطه تو باش کم کنی؟ ب نظر ادم با شخصیتی نمیاد 

نمیشه رابطه تو باش کم کنی؟ ب نظر ادم با شخصیتی نمیاد

اخه همین یه رفیقو دارم ولی سر ی خاستگار ک واسم اورده بود و شرایطش اصلا باب دلم نبود قهر کرد گوشیو قطع کرد که من گفتم نه منم دیگ زنگش نزدم بعد10روز مجدد پیام داده داری چ غلطی میکنی خبری ازت نیست

من موهام چتریه مادرش تو خیابون منو دیده جلو3تا پسر برگشت گفت چرا ریدی تو قیافت در صورتی که همه میگن بانمک تر شدی