2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 66 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون وشوهرش 30سالشونه جفتشون اصن دوس نداره خوشبختی منو ببینه میگ34سالشه زیاد مالی هم نیست بایکی ازدوا ...

مشخصه ک حسادت داره .بنظرم سن اصلا مهم نیست در صورتی ک 34 الان خیلی جوونه .اگر همسن هم بودین باز یه چیز دیگه میگفت ...یعنی چهار سال دیگه دوستت وارد پیری میشه؟؟؟

اون وشوهرش 30سالشونه جفتشون اصن دوس نداره خوشبختی منو ببینه میگ34سالشه زیاد مالی هم نیست بایکی ازدوا ...

اتفاقا از نظر روانشناسی دوستت اشتباه کرده اختلاف سنی در صورتیکه مرد بزرگتر باشه بهتره

دوستت حسوده ازش دوری کن بهترین اختلاف سنی رو داری ۵ سال عالیه اصلا تو فکر لاغری قبلش نباش بعد از ازد ...

اگ اذیتش نکنم رو خوب گفتی جون خودم اخه من از این شیطونای مریضم هر روز ی کرمی میریزم  

۱۵ روز زمان کمیه برای آشنایی بزار حداقل دوماهی سه ماهی با هم رفت و آمد کنین تو موقعیت‌های مختلف بسنج ...

نه عزیزم منظورم 15روزه میشناسمش وگرنه6ماه میرم و میام

برادرای دیگشم شغلشون دولتیه

اگ اذیتش نکنم رو خوب گفتی جون خودم اخه من از این شیطونای مریضم هر روز ی کرمی میریزم

اشکال نداره سی سالگی اخلاقت از این رو به اون رو میشی 

اصلا سی سالگی عجیبه وارد دنیای پختگی و خانمی میشن دخترها دیگه شرو شیطونی قبل رو ندارن و عاقل میشن 

از الان سعی کن دختر خوبی باشی جانم کرم هاتو سم پاشی کن حالا که موقعیت خوب گیرت اومده خداروشکر 

مهمترین نصیحتی که بهت دارم اینکه  اصلا از خواستگارت با دوستات و خانواده های دختر دم بخت دار حرف نزن فقط از مادرو پدرت و مشاور کمک بگیر 

ممکنه حسادت و آه و حسرت باعث بشه اگع موقعیت خوبی داره یهو ازت دور بشه و از دستت بره