2777
2789
عنوان

این کار من خیانت هست 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عذاب وجدانت باعث گریت میشه انگار هنوز کامل کنار نیومده بودی🥲میخوای یکی دوجلسه مشاوره برو اما عذاب و ...

مرسی عزیزم من تحت نظر مشاور و روانشناس بودم تا تونستم برگردم به زندگی خیلی شرایط روحی بدی داشتم 

الان خوبم اما گذشته کمرنگ نمیشه مخصوصا اگر آشنایی فامیلی کسی فوت بشه انگار برای من همون روز اول هست 

بعضی وقتا این احساسات مثل یک سایه همیشه هستن. حتی بعد از چند سال، هنوز هم ممکنه دلتنگی و عذاب وجدان ...

ممنون بابت وقتی که گذاشتید 

من نهایت خودمو دارم میذارم برای اینکه اینقدر غرق گذشته نباشم کوچیکترین حادثه دردناک می‌برتم به گذشته 

مشاور که قبلا خیلی زیاد رفتم دیگه بعد دوستم بود کمکم میکرد که ایشون خودشون هم در سوگ هستند 

گریه هاش که دیدم حالم اینقدر بده که دوست دارم بذارم برم نباشم 

عزیزم خیانت نیست ولی تا میتونی جلوی شوهرت این کارو اصلا انجام ندی حس بدی میگیره من هم ازدواج دوممه و ...

ممنون که درکم میکنید عزیزم نه اصلا از پول همسرم خیرات نمیدم خدا بیامرز خودش به قدر ده تا آدم سیر کنه همه چی داشت 

جلو همسرم اصلا واکنش نشون نمیدم ولی دلم خیلی میگیره 

نمیتونم اشک کسی را ببینم برمی‌گردم به گذشته 

خاطرات اون خدابیامرز یادت میاد ؟ تصورش میکنی گاهی کنارهمست که هستی ؟

نه سعی میکنم اینطور نباشه که بخوام با تصور اون کنار همسرفعلیم باشم 

بیشتر غم از دست دادنش هست چهره بچم هست که خیلی شبیهش هست فوت افراد  این چیزا اذیتم می‌کنه 

نه سعی میکنم اینطور نباشه که بخوام با تصور اون کنار همسرفعلیم باشم بیشتر غم از دست دادنش هست چهره بچ ...

خدا به دلت شادی بده عزیزم خدارو شکر کن که الان کسی رو داری زندگیتو ادامه بدی باهاش خوسبخت باشی

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇

شما هنوز انسان وفاداری و مسئولیت پذیری هستید یعنی غیر همسر اولتون نسبت ب همسر فعلیتون هم حس مسئولیت زیادی دارید ک مبادا افکار و احساساتتون باعث خیانت ب ایشون بشه اما اینطور نیس

عزیزم این رفتارتون با گذشت زمان بیشتری حل میشه من پسرم ک از همسر اولمه با پدرشه و با من نیس الان هشت ساله با پدرشه اما هنوز ک هنوزه داغش رو دلم تازست بااینک بچه دارم زندگی دارم ولی بازم دلم براش پر میزنه تا گریه میکنم میشنوم اون هم مریض شده برای همین سعی میکنم زیاد فکر نکنم تا یادم میاد سعی میکنم سریع خودمو با چیزی مشغول کنم بیشتر با گوشی سعی میکنم خودمو مشغول کنم

ممنون که درکم میکنید عزیزم نه اصلا از پول همسرم خیرات نمیدم خدا بیامرز خودش به قدر ده تا آدم سیر کنه ...

😭😭😭دقیقا حستو میفهمم من برای پسرم همینجوری میشم خدا بهت صبر بده خواهر

واقعا سخته ولی سعی کن کارایی کنی ک فکرت مشغول اون کار بشه و از غصه شوهرخدابیامرزت بیایی بیرون 

من ک جدول حل میکنم تا ذهنم برای حل جدول بره شاید بنظر بعضیا چرتوپرت بیاد ولی اینجوری فکرم عوض میشه

کاش با خبر نباشه که من گاهی واقعا کم میارم

خدابهت صبربده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید