2777
2789
عنوان

این کار من خیانت هست 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 57 پست
باید بعد مرگ همسرت ی مدت کلا گریه میکردی تخلیه انرژی میشدی🥺الانم با مشاور صحبت کن

من دوسال تمام گریه کردم تخلیه نشد 

البته همسر نبود فقط دوس بودیم   

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینطور ک معلومه و حسی ک ازت گرفتم بنظرم مدت زیادی بعد از فوت اون مرحوم ازدواج کردی و خب درستشم همینه ...

بله عزیزم خیلی زمان برد دیگه خانواده ترجیح دادند ازدواج کنم بعد از گذر اون همه سال 

دلم میسوزه همه طرفی 

یک حس بی قراری دارم 

ممنون خدا اموات شما هم بیامرزه حس عذاب وجدان دارم هم برای همسر اولم که ازدواج کردم هم همسر فعلیم که ...

عذاب وجدانت باعث گریت میشه 

انگار هنوز کامل کنار نیومده بودی🥲میخوای یکی دوجلسه مشاوره برو 

اما عذاب وجداد نداره ایشون فوت شدن و ازدواج حق طبیعی شماست اما احساستو درک میکنم ولی سعی کن منطقیم نگاه کنی

باید بعد مرگ همسرت ی مدت کلا گریه میکردی تخلیه انرژی میشدی🥺الانم با مشاور صحبت کن

شش سال گریه کردم تو یک اتاق که نور بهم نمی‌خورد 

از در خونه پام بیرون نمیذاشتم مشاور رفتم که برگشتم به زندگی عادی جز این بود که تو خاطره ها هم دیگه نبودم 

ممنون خدا اموات شما هم بیامرزه حس عذاب وجدان دارم هم برای همسر اولم که ازدواج کردم هم همسر فعلیم که ...

بعضی وقتا این احساسات مثل یک سایه همیشه هستن. حتی بعد از چند سال، هنوز هم ممکنه دلتنگی و عذاب وجدان وجود داشته باشه.... این طبیعی هست و نشونه اینه که هنوز هم به همسر اولت اهمیت می‌دی...

.زندگی پیچیده‌س و هر کسی یه روش خاص برای کنار اومدن با غم و از دست دادن داره. شاید بهتر باشه به خودت زمان بدی و بذاری این احساسات کم‌کم تغییر کنن.... اگر هم حس کردی که این موضوع خیلی روی زندگیت تأثیر می‌ذاره، شاید صحبت با یک مشاور بتونه کمکت کنه....

ادت باشه که این احساسات بخشی از زندگی‌ هستن و به مرور زمان، همه چیز بهتر می‌شه.... خودتو خیلی تحت فشار نذار

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

شش سال گریه کردم تو یک اتاق که نور بهم نمی‌خورد 

از در خونه پام بیرون نمیذاشتم مشاور رفتم که برگشتم به زندگی عادی جز این بود که تو خاطره ها هم دیگه نبودم 

عزیزم خیانت نیست ولی تا میتونی جلوی شوهرت این کارو اصلا انجام ندی حس بدی میگیره من هم ازدواج دوممه ولی حتی از بچم جلو شوهر فعلیم حرف میزنم ناراحت میشه هرچند ب روش نمیاره ولی من دقیق میدونم ناراحت شده

براش همسر فوت شده سابقتون فاتحه بخون قران بخون سعی کن اگ میتونی و شرایطشو داری حتما پیش یه مشاور بری بهت کمک میکنه

اینم بگم از پول شوهر الانت اگ نفهمه خیرات هم برای همسر سابقت نده، اگ خودت درامدی داری از مال خودت میتونی خیرات براش بدی

خب ازدواج نمیکردی

با زبان آره ازدواج نمی‌کردی راحته گفتنش 

اما سنم کم بود خانوادم سخت گیر بودند 

مشاور بهم می‌گفت بهتره برای روحیت نیاز به زندگی جدید داری 

الان همسرم را دوست دارم اما گذشته همچنان پررنگ هست برام