2777
2789
😃عزیزم ما نگفتیم کسی سفره نندازه ،ما گفتیم به اشتراک نزاره

من که دعوتم ولی به اشتراک هم میزاریم اتفاقا 😁

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

@bozqurdturk2000 بیا استاد یه تاپیک حق 🤌🏻

عالی بود . آره واقعا منم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@bozqurdturk2000 بیا استاد یه تاپیک حق 🤌🏻

بنظرم داشته های واقعی قابل نمایش نیستن 

کسی که ذات ثروتمندی داره اونو در معرض نمایش چرا قرار بده

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
بنظرم داشته های واقعی قابل نمایش نیستن کسی که ذات ثروتمندی داره اونو در معرض نمایش چرا قرار بده

اره دقیقا همینطوره،واقعا بعضیا ممکنه آه بکشن

من به آه کشیدن خیلی اعتقاد دارم،البته به چشم زخم هم اعتقاد دارم،از نظر من این دوتا اگه اتفاق بیفتن ادم رو به زمین گرم میزنن

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هیچوقت ب روال بقیه پیش نرفتم ....کاریو کردم ک بنظرم درستههمیشه ساده عادی

مرسی که اصالت داری❤

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

شب یلدا در واقع دورهمی در شب هستشاما یه عده عقده ای بیمار روانی ، کردنش چشم هم چشم .یلدای عروس بلافا ...

اره و کسی هم به اون بببینده فکر نمیکنه

انگار واسه خودشون نه خوشیاشون واسه مخاطبه

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

اما قبلا هم که داشتم هیچ نوع عکس مناسبتی نمیزاشتم و از اینایی که حتی رستوران می‌رن عکس غذاشونو میزار ...

دقیقا منم جدیدا کسی این کارو کنه فی الفور آنفالو میکنم

خودی وغریبه هم نداره

اینستا عامل گرونی تورم الودگی هوا قیمت دلار اختلاس فساد

واقعا یه فضایی که بعضیا که نه اکثرا بلد نیستن ازش استفاده کنن

اصلا قبول ندارم ما باید ب درجه ای از درک برسیم که هر کسی بر اساس وسعش زندگی میکندچ ایرادی دارد وقتی ...

اشتباه میکنی عزیزمن

شما فکر میکنی همه ی کسایی که ازاین مدل پست واستوریا میزارن واقعین؟

خیلیا با هزارتا قرض همون سفره رو پهن میکنن صرفا برا اینکه تو چش بقیه کنن

گناه کسایی که به هر دری میزنن و نمیشه ونمیرسن چیه؟

سفره پهن کردن و تو چش دیگران کردن هنر نیست

دقیقا ، منم بهش همینو گفتم که اینقدر بقیه حسرت زندگیتو خوردن چشم خوردی ، ولی خوشی هارو باید قایم کرد ...

اصن وقت خوشی ادم گوشی دستش نمیگیره که

هستن بسیاری که حتی توان خرید یه هندونه کال هم ندارن.لطفا انسان باشیم .

انسانیت واصالتم آرزوست🙂✌✌

افرین تاپیک خیلی خوب و مفیدی زدید کاملا موافقمافرین به عقل و شعور و فهم و درک شماکاش همه مثل شما بود ...

ممنون عزیزدلم❤

این از نگاه با اصالت خود شماست

من که اصلا اینستا ندارم ولی اگه قبلا داشتم و عکس میزاشتم هیچ وقت به خاطر اینکه فلانی یهو نبینه و دل ...

بنی ادم اعضای یکدیگرند...