2777
2789

من هیچوقت ب روال بقیه پیش نرفتم ....کاریو کردم ک بنظرم درسته

همیشه ساده عادی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شب یلدا در واقع دورهمی در شب هستش

اما یه عده عقده ای بیمار روانی ، کردنش چشم هم چشم .

یلدای عروس بلافاصله استوری میشه. کلی غذا و خوراکی ها و... استوری میشه 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

اصلا قبول ندارم 

ما باید ب درجه ای از درک برسیم که هر کسی بر اساس وسعش زندگی میکند

چ ایرادی دارد وقتی یه نفر داره   استفاده نکنه یا نشون نده ؟

این حرف مشابه اینه ک زنا خودشون رو بپوشونن تا نردا تخریک نشن   یعنی یکی سفره رنگین نذاره ک بقیه ناراحت نشن 

باید فرهنگ سازی بشه ولی توی زمینه ای ک همه تلاش کنن برای زندگی بهتر 

و مهمترین مسئله دورنگه ذاشتن بچه ها از این فضاهاست  چون هنوز ب اون باور نرسیدن ک هرچی میبینن رو باور نکن 

البته منم موافق نیستم ک ادما ب خودنمایی رو بیارن ولی وقتی کسی هنرش رو داره چ عیبی داره

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
اره عزیزم این متن کاملا درسته که میگن زوج هایی که کمتر عکس وفعالیت مجازی دارن خوشبخت ترناینا همه از ...

دقیقا ، منم بهش همینو گفتم که اینقدر بقیه حسرت زندگیتو خوردن چشم خوردی ، ولی خوشی هارو باید قایم کرد و ازش واقعی لذت برد 

الان‌برف اومده دلم برف بازی میخواد رلم ابجی هاش برد برف بازی 😭😭😭

برفتو به رخ مامیکشی🤣🤣🤣

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

اتفاقا بخاطر سال اول ازدواج هست چنان لاکچری بگردم امسال شوهرم شده بره وام بگیره اصلا

😃عزیزم ما نگفتیم کسی سفره نندازه ،ما گفتیم به اشتراک نزاره

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

دو تا جاری رو میشناسم تو دو تا واحد رو به رو هم زندگی میکنن یکیش به شدت پولدار یکیش تو تغذیه مدرسه بچش هم مونده .پولداره همه مناسبتا رو در حد رئیس جمهور اجرا میکنه مهمونی و بریز بپاش .یه جورایی عمدا هم اینکارو میکنه اما وای به دل دو تا بچه اون یکی جاری که میرن یه گوشه افسرده میشینن .بعضی وقتا خدا رو در نظر گرفتن ،خوبه.

یک سالی میشه که هیچ برنامه مجازی ندارم فقط همین نی نی سایت میام بعضی اوقات و خوشحالم 😁

ارامش داری بخدا👏👏