2777
2789

*امسال توی اینستاو..کسی رو ببینم خداشاهد عکسای مصرف گرایانه،سفره های رنگی و الکی ونمایشگرانانه پهن کرده استوری میزاره،لباسای انچنانی پوشیده چمیدونم طرح انار وهندوانه ازاین چرت وپرتا گذاشته باشه من که بلاک وانفالو میکنم.

*اره من خودم هرسال این خبط و میکردم خیلیم توی مجازی فعال بودم،ولی الان میبینم واقعا که چی؟

*اون پدر بیچاره ای که کارگره ونداره چه گناهی کرده؟از گرونیا وتورم خبر دارین؟میدونین قیمت چهارکیلو انار چنده؟میدونین قیمت خرمالو چنده؟

*چرا بیایم با سفره های رنگی که خداشاهده حاضرم شرط ببندم دور هیچکدومشون حال خوب نیست و به چشم دیگران بکشیم.

شب یلدا دور هم بشینین فیلم ببین ،سفره بندازین واسه دل خودتون ،چهار بیت حافظ بخونین ف.ال بگیرین ،خوش بگذرونین

ولی خواهش میکنم درهیچ جا استوری وپست نکنین.

نزارین به خاطر یه شب حسرت به دل خیلیا بیاد

خیلیا هستن ظاهر زندگیتونو با باطن زندگی خودشون مقایسه میکنن

*من از همینجا از تک تک کسایی که امسال این فرهنگ سازی رو رواج ومیدنو(نه به عکس گذاشتن سفره های لاکچری)رو انتخاب میکنن تشکر میکنم،خیلی بااصالتین شما😘😘به خاطر این کار خوب خدا بهتون اجر بده

پیشاپیش یلداتون مبارک❤

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

حق

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق

🙏🙏

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

آفرین درسته منم مخالف مصرف گرایی و این مسخره بازیاییم که این بلاگر های فلان فلان شده راه انداختن خصو ...

اینارو خودمون ادما گندشون کردیم

وگرنه میبینین که عامل اصلی قهروجدایی ودعواها وطلاق ها همین موضوعاتن

من خودم فقط به این فکرافتادم که میبینم اطرافیانم به خاطرهمینچیزا دارن جدامیشن

بچمون پیش دبستانی باشه و سفره شب یلدایی آزمون بخوان چه خاکی تو سر کنیم با حقوق دوازده ملیون اونوقت بعضی مادرا هم پولدار با ماشین شاسی بلند بچه هاشونو میرسونن با غذاهای آنچنانی هی روزگار بچه من از اینم شانس نیاورد

🥀ندونسته دلمو به غریبه سپردم ، اون غریبه رو ساده شمردم ، گول چشم سیاهشو خوردم 💔🥀💔 رفت از این شهر ، که دلم رو به خون بکشونه ، جای دیگه آتیش بسوزونه😔🥀 به یاد تیرماه سال ۱۳۸۳🥀🥀💔💔

بچمون پیش دبستانی باشه و سفره شب یلدایی آزمون بخوان چه خاکی تو سر کنیم با حقوق دوازده ملیون اونوقت ب ...

خاک توسر اموزش پرورش ومعلمایی که انقدرررر شعور ندارن

جای اینکاروشون چهارتاچیز یاد بچه بدن

یادم نمیاد هیچ وقت از سفره و خوراکی و تولدام و خوشی و ناخوشیم نمایش گذاشته باشم

مرسب که انقدر بااصالتی❤🙏

کسیم گذاشت حمایت نکن

❤❤

خاک توسر اموزش پرورش ومعلمایی که انقدرررر شعور ندارنجای اینکاروشون چهارتاچیز یاد بچه بدن

واسه تغذیه سالم هم همینجور جیگرم خون بود چه غذاهایی بیشتر مادرا گذاشته بودن بعد بچم اومده بود خونه ول نمی‌کرد آخر مجبور شدیم بریم یه سیخ کباب براش بخریم هفتاد تومن پلو هم خودم درست کردم که به دلش نمونه بخدا من مجبور شدم پسرم بذارم پیش دبستانی بخاطر شرایط زندگیم وگرنه می‌فرستادم از اول کلاس اول دولتی.گذاشتم اردیبهشت که تموم شد به مدیرشون بگم

🥀ندونسته دلمو به غریبه سپردم ، اون غریبه رو ساده شمردم ، گول چشم سیاهشو خوردم 💔🥀💔 رفت از این شهر ، که دلم رو به خون بکشونه ، جای دیگه آتیش بسوزونه😔🥀 به یاد تیرماه سال ۱۳۸۳🥀🥀💔💔

واسه تغذیه سالم هم همینجور جیگرم خون بود چه غذاهایی بیشتر مادرا گذاشته بودن بعد بچم اومده بود خونه و ...

عزیزم اره میدونم واقعا این روزا شرایط خیلی سخته ومحیط مدرسه ودانشگاه هم داره سخت ترش میکنه

من نمیدونم واقعا بعضی چرا درکی ازاین موضوع ندارن

کاش یه تلنگری بشه بهشوون و واقعا این با اصالت بازیارو درنیارن

واسه تغذیه سالم هم همینجور جیگرم خون بود چه غذاهایی بیشتر مادرا گذاشته بودن بعد بچم اومده بود خونه و ...

امیدوارم شماهم دیگه ازاین دسته مشکلات نداشته باشین

خدا نگاه به قلب مهربون همه کنه ایشالا❤

عزیزم اره میدونم واقعا این روزا شرایط خیلی سخته ومحیط مدرسه ودانشگاه هم داره سخت ترش میکنهمن نمیدونم ...

هیچ وقت نمیفهمن همه چیز شده چشم و هم چشمی دیگه قناعت رفته اون زمان هم شب یلدا و عید بود دور هم جمع می‌شدیم ولی این حرفا نبود 

هیچ وقت نمیفهمن همه چیز شده چشم و هم چشمی دیگه قناعت رفته اون زمان هم شب یلدا و عید بود دور هم جمع م ...

اره واقعا من که خودم همیشه صدر ادما بودم استوری میکردم واینا،ولی یه جایی یه اتفاقی افتاد برام و تلنگری شد بهم

امیدوارم این تاپیک منم تلنگری باشه برای بعضیا