2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معجون بوعلی

معجون بو علی خوردم ۱۰ کیلو چاق شدم همش رفت

پف بود بیشتر

من اشتها نداشتم هیچی روش نخوردم همش رفت واسه بعضیا ۵ یا ۷ موند ازش

گفتم یه چیز جدید بخورم

وای دارم از درد میمیرم داشتپم خارج میشدم پیام تو دیدم نتونستم بی تفاوت رد بشم بببین همههههههههههههههه این دارو هادحتی از دارو خونه بگیری حتی از عطاری مورد اعتماد حتی مستقیم از خارج و اصلشو همششششششَون توش کرتون دارن ،بعد من بخاطر مشکلات مفصلس روماتیسمم تو یه گروه عصو شدم تو وات و تل که راجب نکروز یعنی مردن مفضل همهههههه اونا که دارو چاقی لاغری خوردن دچارش شدن اونیم که میگه من خوردم هیچیم نشده  اون بیچاره هم اینده میفهمه چی سرش اومده بیماری ها پوکی استخوان و کبد داغون که درمانم نداره هیچک

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
وای دارم از درد میمیرم داشتپم خارج میشدم پیام تو دیدم نتونستم بی تفاوت رد بشم بببین همهههههههههههههه ...

وای عزیزم یعنی تو با داروی چاقی اینجوری شدی؟؟؟؟؟

درمان نداره هیچکدوم بیماری خاموش اونیم کهدمیگهدهیچیم نشده دچار اینا شده بیماری خاموش یه موقع میفهگهدکه دیگه خیلی دیره 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
درمان نداره هیچکدوم بیماری خاموش اونیم کهدمیگهدهیچیم نشده دچار اینا شده بیماری خاموش یه موقع میفهگهد ...

وای🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️الان شما رفتی دکتر؟؟

عوارض نداشت؟؟؟؟چند کیلو چاق شدی؟؟

ببین من چن سنگ کلیه داشتم هرچی روم نساخت گین آپ خوردم داغونم کرد . ولی کینگ فت نه هیچ عوارضی نداشت تو نت سرچ کن ببین همش ویتامین هس 

تو یک ماه نیم ۱۲ کیلو اضاف کردم 

ببین من چن سنگ کلیه داشتم هرچی روم نساخت گین آپ خوردم داغونم کرد . ولی کینگ فت نه هیچ عوارضی نداشت ت ...

واقعا خداروشکر عوارض نداشته😍

قیمتش چقدره بود گلم؟

واقعا خداروشکر عوارض نداشته😍قیمتش چقدره بود گلم؟

من از عطاری مطمئن سفارش دادم اصلش من خریدم ۴۹۰ 

میوفتی رو غذا یواش یواش تپلی میشی از اونایی نیس ک باد بشی بعد بره