2777
2789
عنوان

مرگم نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 41 پست
نت و که ول کن واسه سرماخوردگی ساده هم سرچ کنی سرطان میاره واستپزشک گفته؟ خب گفته باشه مگه خداست؟ جدی ...

مرسی بابت پیام قشنگت

دلم بستنی خواست 😄🌻

راستش از مرگ نمی ترسم و دارم خودم رو براش آماده میکنم فقط خانواده‌ام خیلی بهم وابسته هستن میترسم بعد من دیر جمع و جور شن 

انگار که من از جای زخمی در تن تو روئیده‌ام. 
ممنونم دقیقا همچین جوابی می خواستم🌻🌻

خواهش میکنم خدا بهتون آرامش بده

اصن بهش فکر نکن . زندگیتون رو کنین

باقیش هرچه خدا بخاد

اینقدر آدم سالم‌هست که از مریضهای جواب شده زودتر دارن میرن...

واقعا واقعا دست خداست

از این ستون تا اون ستونم‌فرج بسیاره

الهی زود خوب بشید دعا میکنم‌براتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرگ وزندگی دست خداست وقتی مادرم سرطان گرفت مادر دوست همسرم هم بخاطر دل درد بردن دکتر ودر پی ازمایشهای متعدد رفت اتاق عمل دکتر گفته بود شکمش پر توده هست وبدون عمل در شکمشو بسته بود اون خانم هم میگفت نمیخوام دوا درمان کنم نمیخوام دارو بخورم ولم کنید ...الان اون هنو؟ زندست ولی مادرم خیلی میخواست زنده بمونه زندگی کنه خیلی دوا درمان کردیم ولی رفت این اتفاق مال سال۹۶ هست اون خانم هنوز زندست دوست همسرم میگه گاهی دل درد میاد سراغش ولی با جوشانده گیاهی دردو ساکت میکنه....

حقیقت این هست که پیمانه عمر ما دست اوست وهر زمان ارداه کنه اتفاق میفته.

مرسی بابت پیام قشنگتدلم بستنی خواست 😄🌻راستش از مرگ نمی ترسم و دارم خودم رو براش آماده میکنم فقط خا ...

کی میدونه ، شاید تو از من بیشتر عمر کنی چرا میگی بعد من؟

اصلا از کجا میدونی تو زود تر از کل خانوادت میری؟

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

درمان قطعی نداره به معنی این نیست که مرگ نزدیک باشه خیلی از بیماری ها ۱۵ سال طول میکشه تازه بعدش تو ...

نمیدونم به کارای خداوند و حکمت کاراش ایمان دارم 

گفتم یه لیست درست کنم از کارای قشنگی که باید انجام بدم که اگر دارویی پیدا نشد برای زندگی ابدی آماده باشم

کی میدونه ، شاید تو از من بیشتر عمر کنی چرا میگی بعد من؟اصلا از کجا میدونی تو زود تر از کل خانوادت م ...

ان شاء الله شما صد ساله بشی خانم دکتر کوچولو 

نمی دونم واقعا 🌻

خواهش میکنم خدا بهتون آرامش بدهاصن بهش فکر نکن . زندگیتون رو کنینباقیش هرچه خدا بخاداینقدر آدم سالم‌ ...

ممنونم خیلی برام ارزشمنده حرفاتون 

ان شالله به مراد دلتون برسید 

منم براتون دعا میکنم🤗🌻

مرگ وزندگی دست خداست وقتی مادرم سرطان گرفت مادر دوست همسرم هم بخاطر دل درد بردن دکتر ودر پی ازمایشها ...

ان شاء الله روح مادر عزیزتون در آرامش ابدی باشه🧡 بله خداوند حکیم و داناست و به جز خودشون هیچ کس از زمان مرگ اطلاعی نداره

فقط میخواستم یه لیست از کارهای خوب درست کنم

ان شاء الله شما صد ساله بشی خانم دکتر کوچولو نمی دونم واقعا 🌻

قربونت عزیزم انشاالله که ۱۲۰ ساله میشی عزیز دلم اصلا از این فکرا نکن دیگه ، تا خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمیوفته ❤️

فکرای منفی نکن هیچوقت 

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

نمیدونم به کارای خداوند و حکمت کاراش ایمان دارم گفتم یه لیست درست کنم از کارای قشنگی که باید انجام ب ...

ان شالله که عمر طولانی و پر برکت داشته باشی و بهترین استفاده رو از تک تک لحظاتت ببری

قربونت عزیزم انشاالله که ۱۲۰ ساله میشی عزیز دلم اصلا از این فکرا نکن دیگه ، تا خدا نخواد هیچ برگی از ...

مرسی قشنگم 

ان شاء الله خانم دکتر بشی و دارو برای بیمارانی که امید به زندگی ندارن کشف کنی مهربون🤗🌻🌻

ان شالله که عمر طولانی و پر برکت داشته باشی و بهترین استفاده رو از تک تک لحظاتت ببری

ممنونم عزیزم ان شالله هر چی برای من خواستی نصیب قلب مهربون خودت و عزیزانت بشه🤗🌻🌻