2777
2789

اوایل ازدواج من و شوهرم یکی از فامیلاشون گفته به خانوادش پسرتون ریده با انتخابش اوایل ازدواج خواهر شوهرم اینو بهم گفت تا مدت ها بهم ریختم یک دعوای بدی با شوهرم داشتم دوسه بار دیگه هم یادآوری کرده بهم همون فامیلشون تازگی طلاق گرفت چند روز پیش بعد 7 سال ازدواج ما دوباره خواهرشوهرم گفت یادته فلانی گفت ریده با انتخابش سریع گفتم بسه دیگه چقدر میگی چندبار گفتی واقعا زشته گفت نه ناراحت نشو میخوام بگم خودش الان جدا شد گفتم حالا هرچی تو زندگی آدم باید جواب حرفای که میزنه پس بده خیلی ناراحت شدم از اون روز دوبار دعوت کردن نرفتم شوهرمم زنگ زد گفت شعور داشته باشید خیلی اعصابم خورده دو هفته ریختم بهم

خداروشکر کن جواب دادی که من حرف زشت شنیدم بغض کردم فقط

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

ضعف دست کسی نده 

به منم گفتن این حرفارو ولی فقط خودشونو خراب کردن 

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداروشکر کن جواب دادی که من حرف زشت شنیدم بغض کردم فقط

خیلی بی‌شعورن اینا کسیو میخوان که هرچی لایقشونه رفتار کنن منم در حدی که گفتم چقدر اینو میگی مطمئنم اگر جاریم بود دعوا میشد

منم از این فامیلا دارم که یه حرفو میگیرن ول نمیکنن.

یکیش مادرشوهرم.

یکی از اقوامم به خانمش خیانت کرده بود.

تا حالا دو سه بار با شوخی به روم آورده.

اولشم تاکید میکنه ناراحت نشیا.

جالبه که خودش زندگی زناشویی دااااغونی داشته

حالا اون بیشعور ی حرفی زده این بیشعور چرا هی تکرار می‌کنه میگفتی هر کسی نون قلبش را میخوره مواظب باش ...

واقعا بد واسه کسی نمیخوام ولی خیلی از اول زندگیم دلمو شکسته

حالا اون بیشعور ی حرفی زده این بیشعور چرا هی تکرار می‌کنه میگفتی هر کسی نون قلبش را میخوره مواظب باش ...

حس میکنم خواهر شوهره عمدی تکرارش میکنه منظور داره

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

یکی به من حرف از این بدتر زد مثل احمقای لال فقط نگاه کردم

پشیمون نیستی؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خیلی بی‌شعورن اینا کسیو میخوان که هرچی لایقشونه رفتار کنن منم در حدی که گفتم چقدر اینو میگی مطمئنم ا ...

مظلوم گیر میارن دیگه خدا نمیبخشه حق الناس دل شکستن رو