2777
2789
عنوان

شوهرم میگه فوقش بچه میمیره دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 27 پست
اصلا این بچه رو دوست نداره ناخاسته باردار شدم

ناخواسته که نیست خواستین یه لذتی ببرین نتوستیدکنترل کنید

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه دختره دومی هم دختره

خوشا به سعادتت دختر یعنی همه چیز همه کس حامیه پدر و مادر ببین بعدها می‌ره خونشون تو دلش میگه اخیش خدا چه نعمتی بهم داد یه روزی این حرفم یادت مییاد ♥️

تجربه ثابت کرده بچه ناخواسته میشه عزیز دردونه مامان و باباش 

احتمالا ناراحت بوده که اینطور گفته به دلت نگیر عزیزم 

ویزیت دکترا هم زیادن 

خواهر من سر بچه هاش اصلا دکتر نرفت کامل کاراشو دکتر بهداشت و ماما بهداشت رایگان انجام می‌داد اما خب سونو و آزمایش اینارو کامل انجام می‌داد می‌برد بهداشت نشون دکتر می‌داد 

ان شاءالله وقتی بچت بدنیا اومد به سلامتی براش عزیز میشه الان چون حس نیاز به بچه نداشته حسی نداره بهش که 

حالا از سر ناراحتی یا عصبانیت یه چی گفته 

نه دختره دومی هم دختره

میدونه دو در از درهای بهشت به روی دوتاتون باز شده 

حالا ببین کی گفتمت انقد برکت میاد تو زندگیتون که تعجب میکنی 

خواهر من با فاصله یک سال و سه ماه خدا بهش دوتا دختر داره انقدر براش خیر و برکت اومده وای خونشون انقد بامزست با دوتا با هم بازی میکنن آروم  هستن و کوچیکه لباسای بزرگ رو میپوشونه و دیگه نیاز به لباس پسرونه هم نداده که بخواد هزینه کنه

الان تمام هم سنهای مامانم که چند پسر دارن همه درگیر کار و بار پسرشون شدن که نمیتونن ازدواج کنن  آنقدر به مامانم غبطه  میخورن میگن خوشا به حالت دختر داری و عروس شدن زودی و خیالت آسوده 

بهت بگم که پادشاهی شما و همسرتون مبارکتون باشه 

خدا الهی به منم دختر بده 

در سنین میانسالی و پیری دختر خوب داشتن رحمت خداست واقعا