2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 52 پست

والا بنظرم مشکل خوده شمایی که انقدر ساده ای کدوم ادمی برای دوست این همه هزینه میکنه؟ اصن برای چی براش هزینه کنی؟ صمیمی ترین دوستتم باشه پسفردا روزی ممکنه مشکل براتون پیش بیاد تو این زمونه ادم به فامیلم نمیتونه اعتماد کنه اون‌وقت برای غریبه این همه کار کردی؟ 

اشکال نداره تجربه شد حتما پولتو ازش پس بگیر

می‌دونی چَرا؟ چون زیاد به آدم ها بها و اهمیت دادی 😒🥲 بمیرم برا دلت ولی عشقم راهش خودکشی نیست حیفه این دنیا یه دختر گلی مثل تو ازش کم بشه فقط آدم بدا بمونن یعنی؟

قشنگ بلاکش کن و بگو به چپم

اصلا به آدم ها اهمیت نده اولش سخته بعد با تنهاییت حال میکنی خوش میگذرونی مگه فقط ارتباط با آدما زندگی رو میسازه؟ خیر عزیزم خییر انقد چیزای قشنگ هست که تنهایی میشه تجریش کرد که نگو

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا کاری واسه کسی انجام ندید یا انجام میدید از رو لطف نباشه که طرف ناسپاس بود بهتون بربخوره منم برای ...

من براش این همه کار کردم 

باید وسط حرف من بگه برو خوابم میاد 😐😑 یعنی من نباید انتظار داشته باشم حرفامو گوش کنه 

ببخشید اینو میگم داغ دلتو تازه میکنم ولی باید بفهمی تو واقعا یه احمقی😐به خودت بیا چشمات کور شده این ...

بابام گفت نه

گفتم اگر نکنی دیگه خونه نمیام 😭

مجبورش کردم این کارو انجام بده

نه دوست همجنسه

واای اولا سر همچین چیری اصلا نگو میخوام خودمو بکشم عاقل باش و اینکه آدم تو همچین زمونه ای که به چشمانم اعتماد نداره همچین خوبی ای در حق کسی میکنه ؟ دیگه هیچوقت همچین کاری نکن همیشه برای آدما جوری باش و جوری رفتار کن که باهات رفتار کردن یه ضرب‌المثل هست که میگه خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند باور کن خوبی به هیشکس نیومده از رو تجربه ميگما دیدم که میگم  و اینکه اینم بدون تو این دنیا تنها تو نیستی که از خوبی هاش سواستفاده میشه 

بابام گفت نهگفتم اگر نکنی دیگه خونه نمیام 😭مجبورش کردم این کارو انجام بده

وای وای اعصابم خورد شد دختر تو این دوره زمونه آدم به چشماشم نمیتونه اعتماد کنه😐

دوستت دختره حالا یا پسر؟

واای اولا سر همچین چیری اصلا نگو میخوام خودمو بکشم عاقل باش و اینکه آدم تو همچین زمونه ای که به چشما ...

میدونم اشتباه کردم خیلی اشتباه کردم ولی فکر نمیکنم دیگه بتونم کمر راست کنم 😭

وای وای اعصابم خورد شد دختر تو این دوره زمونه آدم به چشماشم نمیتونه اعتماد کنه😐دوستت دختره حالا یا ...

دوست همجنس 

میدونم اشتباه کردم 

چکار کنم الان 😭