2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 52 پست
خب به تو از اوب گفته بود که خورد خورد میده یا بعد این که پوبو گرف گف خورد خورد میدم؟ این مهمه

قرار بود یک ماهه کلش برگردونه الان یک ساله گذشته میگه خورد خورد میتونم پس بدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قرار بود یک ماهه کلش برگردونه الان یک ساله گذشته میگه خورد خورد میتونم پس بدم

😵😵😵😵دهنت سرویس دختر 

تو هنوزم بهش میگی دوست؟

الان ک حرفش شده بهترین فزصته برو بگو میخوای پولتو کامل بگو برات مهم نیس از یه جا پول جور کنه پولتو بده بگو من اونموقع طلامو فروختم بهت دادم اگه نگه میداشتم کلی سود میکردم اصلا خجالت نکش حقتو بگیر خورد خورد بده ک چی تو دستت هیچی نمیمونه😐😐😐تا الان چقدرشو داده ؟

😵😵😵😵دهنت سرویس دختر تو هنوزم بهش میگی دوست؟الان ک حرفش شده بهترین فزصته برو بگو میخوای پولتو کام ...

همه اینا رو بهش گفتم

گفت طلام اگر بود سود کرده بودم باید ضرر اونو جدا بدی پول یکجا میخوام مگه من بهت خورد خورد دادم ؟ 

گفت باشه ولی یکجا نمیتونم

تا الان نصف شو داده

همه اینا رو بهش گفتمگفت طلام اگر بود سود کرده بودم باید ضرر اونو جدا بدی پول یکجا میخوام مگه من بهت ...

چی بگم اخه حماقت کردی دیگه تجربه بشه واست دیگه انقد برای کسی از خودگذشتگی نکنی 

به والله من برای خانوادمم همچین کاری نمیکنم تو رفتی برای دوست که یه روزی عمر دوستی تون یه جایی به پایان میرسه طلا فروختی و وام گرفتی؟

خوشبحال اطرافیانت که انقدر دختر ساده ای  کنارشونه

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿