2777
2789

واقعا نمی‌دونم چ گناهی کردم ک این شد شوهر من نمی‌دونم ب کدوم گناه دارم تاوان پس میدم ک این اشغال شد شوهر من نمی‌دونم خدایی ک همش دارم صداش میزنم اصلا وجود داره یا فقط نشسته ب ریش من و امثال من می‌خنده ک داریم زجر میکشیم پس کو هی میگن خدا بخشندست کجاست پس ک هی میگن خدارو صدا بزنید ج میده شب و روز صداش میزنم نمی‌دونم دیگه کجاست دیگه با چ زبونی صداش بزنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا قدرت انتخاب داده ولی

خدا قدرت انتخاب داده وقتی اولش همه چی خوبه وقتی همه چیز اوکیه از همه لحاظ بعدش میشن ی بی ناموس ب تمام معنا اونموقع چرا خدا کمک نمیکنه ادم‌ از کجا بدونه قراره بشن این 

نه هست

خدای من که همیشه بوده و هست 

به مقداری که قبولش داشته باشی تو زندگیته

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

نه هستخدای من که همیشه بوده و هست به مقداری که قبولش داشته باشی تو زندگیته

خب دیگه واسه شما هست امیدوارم همیشه باشه انقدررررررررر قبولش داشتم ک سعی کردم همیشه جوری زندگی کنم ک ازم راضی باشه ولی دیگه وقتی خودشو نشون نمی‌ده منم میشم یکی از همون بنده های بدش