2777
2789
عنوان

جاری دو به هم زن

163 بازدید | 12 پست

زمانی که پدرشونرم خونه ساخته (۳طبقه بزرگ ۳۰۰متر زمین ۱۸۰متر ساخت)شوهرم خیلی کمک پدرش می‌کرده توی کارها الان ک میخاد بفروشه میگه اون واحدی که از همه بیشتر بخرن پولش میده شوهر من که ما جای دیگه خونه بخریم جرایم و برادر شوهرم تا فهمیدن جنگ راه انداختن در صورتی که پدرشونرم میگه برادرشوهرم ی لیوان ابم دستش نداده منم هیچی نگفتم رفتم خونم ولی ب شوهرم پیام دادم سفت وایسا حقمونو بگیر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون وقتی خونه می‌ساخته شوهر من پا به پاس کار کرده ولی برادر شوهرم یه آجر هم روی هم نداشته نباید فرق ...

نه نباید فرق بذاره اون بچشه اینم بچشه باید مساوی بده 

اونا اگر راضی نباشن حق الناسه آتیش میافته توی زندگیتون 

نه نباید فرق بذاره اون بچشه اینم بچشه باید مساوی بده اونا اگر راضی نباشن حق الناسه آتیش میافته توی ز ...

چه حقالناسی ؟وقتی طرف از مال خودش میبخشه 

شما بری جایی کار کنی یکی هم بیارن بغل دستت اون فقط بشینه نگات کنه اونوقت ب اون حقوق بدن به شمام بدن شما حقت پایمال نشده؟