2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون ما محدودیم پسرا دستشون بازتره 

ممکنه یا یه خوب گیر ما بیاد یا بد .. اونا باید ماروانتخاب کنن واسه همین بین خانما رقابت هست 

ولی مردا هرکیو خواستن میرن سراغش 

واسه همین حسادتی وجود نداره

یاشاسین آذربایجان   
همکارای اقا هم خیلی حسودن ولی موذین یکی از مدیرا خانمه اقایون خیلی بهش حسادت میکنن و زیرابشو بد میزن ...

دقیقا به خدا همشون پشت سر همدیگه صحبت میکردن مخصوصا که من تنها خانم بودم به من که می‌رسیدن دیگه ور ور  هی میگفتم اینقدر غیبت نکنید ولی تو روی هم هی چاکرم نوکرم  به نظرم اینکه حسادت خانما بولد شده اینه که خانما بیشتر احساساتشون رو بروز میدن ولی آقایون آب زیرکاه هستن.

دقیقا به خدا همشون پشت سر همدیگه صحبت میکردن مخصوصا که من تنها خانم بودم به من که می‌رسیدن دیگه ور و ...

دیدی بین زنا و دخترا رو هم بهم میزنن با دروغ و حسادت و بدجنسی 

کلا مردسالاری از دشمنی زنا باهمدیگه منفعت میبره 

دقیقا به خدا همشون پشت سر همدیگه صحبت میکردن مخصوصا که من تنها خانم بودم به من که می‌رسیدن دیگه ور و ...

خارجیا هم خیلی حسودن چت کنی باهاشون متوجه میشی ،تو ی گروه خارجی بودم  اروپایی امریکایی بودن میگفتن حیف نفت برای خاورمیانس 

یا مثلا از ایران میگفتم چجوریه حرصی میشدنا