2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیانتای همه مدل هرزگی جور واجور توجیه دروغ

چرا موندی باهاش تحقیر میشی تو این زندگی اگه شرایط جدایی داری این دندون پوسیده رو از بیخ بکن بندازش دور 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اینو هر کسی با توجه به موقعیت و زندگی خودش باید جواب بده.کسی که به هر دلیلی منبع درامد نداره پشتوانه ...

مهریم گزاشتم اجرا توقیف ماشینش کردم پارکینگ حقوق ماهیانش ۱.۴ توقیف کردم 

چرا موندی باهاش تحقیر میشی تو این زندگی اگه شرایط جدایی داری این دندون پوسیده رو از بیخ بکن بندازش د ...

رفته اعسار زده آیا ماشین توقیف شده به عنوان پیش قسط قابل قبول؟

چرا موندی باهاش تحقیر میشی تو این زندگی اگه شرایط جدایی داری این دندون پوسیده رو از بیخ بکن بندازش د ...

خیلی پرو و حرو می فقط دنبال بیوه و خرابا پول بریزه براشون زنگ بزنه کجا بیام باهم فلان کنیم گوه کشیده اینستا را عاشق خرابیه تلفنی حضوری مجازی میده تو خ نه هاشون میخاسته بیوفته رو زن مطعلقه آبرومون همه جا برده 

رفته اعسار زده آیا ماشین توقیف شده به عنوان پیش قسط قابل قبول؟

واسه مهریه بله جز اموالش محسوب میشه اگه به نام خودش باشه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...