2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی اگه اگه حال داشتی مراحل کنکور از ثبت نام تا روز امتحان برام میگی ...اگر زحمتت نیس دانشگاه ازاد ه ...

کنکور سراسری دو سری برگزار میشه یکی اردیبهشت یکی هم تیر 

کنکور فرهنگیان رو هم جدا کردن که تیر ماه برگزار میشه

یکیش از ۲۵ الی ۱ دی و سرس  تیر ماه از اسفند هست ثبت نامش

هزینه ثبت نام هر دوشون هم جداست کلا  ترمیم معدل هم جداست ثبت نامش 

دانشگاه آزاد باید خودت بری ثبت نام کنی ولی بعضی رشته ها باید  کنکور بدی 

یعنی خاک توسرم شد رسما

هزینه های کنکور واقعا سر به فلک کشیده چقدر آدم باید برای ثبت نام پول بده از اونور چارتا کتاب تست بخوای بگیری از هفت جهت پاره میشی💔

من دی ماه ۴۰۱ که کنکور دادم فک کنم هزینه ثبت نام خود کنکور ۱۳۰ هزار تومن بود ترمیم و اینا هم نمی‌دونم چقدر بود هزینش اون موقع 

یعنی ببین چقدر یهویی هزینه ها رو چند برابر کردن🚶🏻‍♀️

کنکور فرهنگیان که گفتن هزینه اش ۲۹۰ تومنه،کنکور سراسری هم که الان موقع ثبت نامش نیست

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

هزینه کلاس و کتاب و .... یه ور 

هزینه ی کنکور و ترمیم معدل یه ور 

قانون ک مصوبه های کوفتیشون یه ور 

استرسی ک به بچه های مردمم میدن یه ور 

اون حجم از جوونای تحصیل کرده  بیکار بعد دانشگاهم یه طرف دیگه

دارن چیکار میکنن با جوونای مردم