2777
2789
عنوان

استفاده از کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 23 پست
سیز یک و دو داشت من دوتا زایمان طبیعی داشتم سایز بزرگ رو گفتن خوبه

برند چیه؟

اندازه کاپ، از دهانت اش تا انتهاش ( فقط خود کاپ، بدون شاقه اش) چند سانت هست؟

من کاناک سایز ۱ دارم. نزدیک ۸ سال استفاده میکنم، میخوام کاپ جدید بخرم، زایمان هم نداشتم. میگن سایز ۲ بخرم شاید برام بهتر باشه

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برند چیه؟اندازه کاپ، از دهانت اش تا انتهاش ( فقط خود کاپ، بدون شاقه اش) چند سانت هست؟من کاناک سایز ۱ ...

والا نمیدونم چند سانته الان داخله نمیتونم اندازه بگیرم لیوا کاپ سایز دو.من بااینکه دوتا زایمان طبیعی داشتم و ببخشید گشاد شدم بازم حس میکنم به زور میره و بزرگه بنظرم سایز دو اصلا نگیر زایمان نداشتی

من مث بنفشه فولدش میکنم و ب سمت رونت باشه فولدش و ب سمت ستون فقرات هولش بده داخل نه بسمت بالا

مرسی از راهنماییت الان امتحان میکنم خیلی قشنگ توضیح دادی،من بالا میفرستم هم کج میشه میاد بیرون این دم انتهاش اذیتم میکنه هم قشنگ بالا نمیره

من مث بنفشه فولدش میکنم و ب سمت رونت باشه فولدش و ب سمت ستون فقرات هولش بده داخل نه بسمت بالا

مرسی از راهنماییت عزیزم این خیلی راحت تر بود و جا رفت روان کننده هم زدم خیلی بهتر بود خدا خیرت بده