2777
2789

یعنی اینکه طرف بیاد بگه دیگه نمیخوام باهم باشیم شما کلی تو سر و کله خودتون بزنین ولی بعدش ذیگه قبول کنین و طرف خودش بیاد بگه شاید دلم باهات صاف شد ولی دیگه حرکتای قبل و نزن یعنی داره ناز میاره که از دلش دربیارم ولی روش نمیشه رک بگه اینارو؟ یا دلش سوخته؟

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلش سوخته خواهر

اخه من قبول کردم که جدا شیم دیگه هم بهش زنگ نزدم خودش همش زنگ میزد بهم🥺

هرچیم از دهنش درمیاد میگه ادمی نیست که تعارف کنه

نمیفهمم دقیق چیکار کردی

رفته بودیم باهم یجایی من باهاش قهر بودم بیمحلش کردم وقتی برگشتم خونه گفت خیلی ناراحتم کردی همیشه همین شکلی ابروریزی میکنی نمیخوام دیگه باهات جایی برم بیا جدا شیم من بهش گفتم تو کارای خیلی بدتری کردی و من بخشیدمت و بهش گفتم بخاطر این مسائل کوچیک همچیو که این همه سال براش زحمت کشیذیم خراب نکنه بحث سر چند سال عشق و خاطره‌ست گفت نه جدا بشیم بهتره من خیلی گریه کردم تو شوک بودم اصلا خیلی غیرمنتظره بود واسه همین بهش گفتم من واست جبرانش میکنم میدونم خیلی ناراحت شدی از دستم

و شروع کرد هرچی از دهنش دراومد که من خیلی وقته بهت حسی ندارم خیلی اذیتم کردی و خب من بهش گفتم باشه پس جدا شیم نمیخوام بخاطر التماسام باهام بمونی و اونم قبول کرد دوباره بعد یه ساعت زنگ زد گفت خواستم حالتو بپرسم دوباره حرف زدیم دید خیلی دارم اصرارش میکنم گوشیو روم قطع کرد منم گفتم خب دیگه پس همچی تموم شده دوباره زنگ زد بهم گفت ببخشید گوشیو روت قطع کردم ، اوکیه باهم باشیم ولی یبار دیگه تکرار کنی میرم بعدشم گفت اگه دلم باهات صاف شد میمونم باهات شاید بتونم ببخشمت

ما نمیدونیم چی بین شما گذشته. یا شما چه رفتارهایی داشتی تو رابطه که ایشون این حرف رو زده.من شخصأ تا ...

تو پست بالا گفتم قشنگم

تو پست بالا گفتم قشنگم

ازین مسائل تو روابطت پیش میاد.

ولی یه فرصت دیگه به ارتباطتتون بدین. اون مسائلی که باعث کدورت میشن رو حل کنید یا اصلاح کنید ببینید چجوری میشه.

ولی شما آمادگیه کات رو داشته باش. چه بسا شما دیگه مایل به ادامه نباشی در طی روند زمان. 

اگه سوهان روح همدیگه باشید فایده نداره. 

ازین مسائل تو روابطت پیش میاد.ولی یه فرصت دیگه به ارتباطتتون بدین. اون مسائلی که باعث کدورت میشن رو ...

اخه اصلا باهام درست صحبت نمیکنه همش میگه دیگه واسم مهم نیستی ولی شاید درست شد 

همش میگه دیگه هیچی مثل قبل نمیشه

اخه اصلا باهام درست صحبت نمیکنه همش میگه دیگه واسم مهم نیستی ولی شاید درست شد همش میگه دیگه هیچی مثل ...

آهان. 

خب من شخصاً جای شما بودم ادامه نمیدادم.

اگر به صراحت اعلام کرده برام مهم نیستی و شاید درست بشه ، یعنی شما باید برای جلب اهمیت ایشون تلاش کنی.

به نظر من کم کم فاصله رو بیشتر کن تا بیشتر آسیب نبینی.

آهان. خب من شخصاً جای شما بودم ادامه نمیدادم.اگر به صراحت اعلام کرده برام مهم نیستی و شاید درست بشه ...

خیلی ممنونم ازتون که وقت گذاشتین❤️🥺