2777
2789

توکلت به خدا باشه شاید صلاحت هیچوقت چیزی به زور از خدا نخواه.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
الان پسری نیست پس سلطنتتونو ادامه بده؟ ای بابا بد شد

هر کسی دوست داره که هر دو جنس رو تجربه کنه ولی تو نی نی سایت تا اسم پسر میاد اینجوری میگن حالا اگر یکی اولی پسر بود دومی هم پسر بهش میگفتن دختردار شدن لیاقت میخواد ‌‌‌....

کلا جای عجیبیه اینجا

هرچی آرزوی خوب مال تو 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سقطش کنچون نبودش بهتر از داشتن مادری مثل تو هست

عزیزم تو بارداری این حس زودگذر برا همه هست ینی چی که سقطش کن فرمان قتل صادر می‌کنی 🙄 مطمئنم به دنیا بیاد عاشقش میشه بچه جیگر گوشه آدمه اومده درد و دل کنه فقط دوست داشت جنسش جور بشه همین 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🫠🤩🥰
چه حسی داره که انقد قدر نعمت خدا رو نمیدونن؟ چه حسی داره که بچه ناسالم باشه تا قدر بذونن؟ بیخیال باب ...

به نظر من کسی که میخواد فاز منفی یا بدتر کنه حس طرف و تو این تاپیک ها نره چون گاهی وقت ها یه آه یه جای من نیستی ممکنه دامن گیر طرف بشه نه بالفرض موضوع این خانوم که بچه نعمته در هر صورت اما واسه چیز های دیگه میگم واقعا نمک رو زخم نباشیم اگه هم درد نیستیم حرفی نزنیم خیلی بهتره

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb
😐والا من بچم پسر شد خودم و شوهرم ناراحت شدیم😐 دلت میاد دختر به اون نازی کمک تو ناز بابایی خدا انشا ...

پسر باشه ناراحت بشیم اشکال نداره

برای دختر ناراحت بشیم ناشکریه

خدایا حکمتتو شکر