2777
2789

اگه یه بار ترمیم کردی نمیشه

ولی نه کلا الان برا کنکور ثبت نام میکنن فکر کنم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی؟دلم برات تنگ شده خودت ک خبر نمیگیری🥲🥲🥲

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

سلام عزیزم خوبی؟دلم برات تنگ شده خودت ک خبر نمیگیری🥲🥲🥲

سلام عزیزدلممم

چطوری توووو؟😭😍

بخدا منمم

اومدم داخل کاربریت دیدم زدی تعلیق بشییی

دیگه پیام ندادم

چخبرااا دخترررر

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
سلام عزیزدلمممچطوری توووو؟😭😍بخدا منمماومدم داخل کاربریت دیدم زدی تعلیق بشیییدیگه پیام ندادمچخبرااا ...

سرما خوردم مصی 🥺🥺🥺 خیلی مراقب باش منم درگیر درسم انقد حالم بده ک .. 😭😭💔 تو چخبر خوبی ؟!

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

سرما خوردم مصی 🥺🥺🥺 خیلی مراقب باش منم درگیر درسم انقد حالم بده ک .. 😭😭💔 تو چخبر خوبی ؟!

عزیزوممم

الان بهتری؟🥺

منم گرفتم ی ی هفته افتادم⁦💔

بمیرمممم

نرفتی دکتر؟

منم شکرر ، میگذرونیم 😅⁦

عزیزومممالان بهتری؟🥺منم گرفتم ی ی هفته افتادم⁦💔بمیرممممنرفتی دکتر؟منم شکرر ، میگذرونیم 😅⁦

اره عزیزم الان خیلی بهترم ۲ بار رفتم دکتر سرم زدم هر دو بار وامپول و اینا خداروشکر بلاخره بدنم آدم شد داره ب راه راست میره و خوب میشم🤣🤣😂 

دیدم رفتی مسافرت عشقم بخدا همه فامیلای منم همینن اصلا حرفاشونو نشنیده بگیر حتی جوابشونم نده🥺🧡 انقد خودتو ناراحت نکن تو ارزشت بیشتر از اینکه ی آدم یچیزی بگ تو خودتو سریع ناراحت کنی اونم آدمی ک اصلا شرایط تو رو نداره !!💔

اره عزیزم الان خیلی بهترم ۲ بار رفتم دکتر سرم زدم هر دو بار وامپول و اینا خداروشکر بلاخره بدنم آدم ش ...

خب خداروشکرر 🥺😍😂

ها به زور بردنم😂💔

دورت بگردمممم من

میدونی اینکه کلی غیبت میکردن حالمو بد میکرد، اصلا بهم خوش نگذشت

خب خداروشکرر 🥺😍😂ها به زور بردنم😂💔دورت بگردمممم منمیدونی اینکه کلی غیبت میکردن حالمو بد میکرد، ا ...

درد بگیری فک کردم با تو بودن الاغ