2777
2789
عنوان

اونایی که مشکل عفونت واژن دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 63 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه یه دکتر بودم میگفت یکی از علائم عفونت دستمال تو

دستمال توالت هست که استفاده میکنید بخاطر دستشویی پر از عفونت هست میشینه رو دستمال. من از اون موقع یه میخ زدم تو حیاط دستمال رو گذاشتم داخل نایلون اویز کردم هر موقع میخام برم یع دونش رو برمیدارم. خداروشکر الان خیلی وقته دیگه عفونت نمیکنم

من ب ی روزی افتاده بودم تو خیابون بقیه رو میدیدم مگفتم خوشبحالشون عفونت ندارند.چندبن بار دکتر رفتم ت ...

واااقعا عذاب اوره من که انقد گریه میکردم و به زن بودن خودم لعنت میفرستادم🤦🏻‍♀️

آره بعد استفاده از کاندوم شروع شد نمیدونم کاندومش چی داشت

یعنی کلا به کاندوم حساسی؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
یعنی کلا به کاندوم حساسی؟

نمیدونم عزیزم من دوساله که مرتب رابطه دارم جلوگیری مونم طبیعی بوده برای اولین بار از کاندوم استفاده کردم عفونت شدید گرفتم به تعطیلی خوردم با سرکه و اینا خوب شدم ولی فقط علائم ظاهریش خوب شده بود ولی عمقی هنوز عفونت داشتم تا رفتم دکتر 

شما متاهلی یا مجرد

مجردو

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
مجردو

خب شما برو متخصص میگم من بعد استفاده از سرکه هیچ علامتی نداشتم یکم خارش داشتم که خیلی کم شده بود تا دوباره رابطه داشتم بدون کاندوم و خیلی دردناک بود بعدشم علایمم دوبرابر شد فهمیدم تا دکتر نرم از داخل خوب نمیشه درسته ظاهرا خوب میشه و مهم اینه که ریشه کن شه

خب شما برو متخصص میگم من بعد استفاده از سرکه هیچ علامتی نداشتم یکم خارش داشتم که خیلی کم شده بود تا ...

مال منم هی خوب میشه هی میگیره دوباره 

ریشه کن نشده

بچها وقتی دستشویی میکنی همش احساس درد و سوزش داری و در حدی که گریت بگیره عفونت قارچیه یا باکتریایی؟ 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌