2777
2789
عنوان

جاریم چسبیده به مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 52 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا که اینقدر چسبیده، طلای درست و حسابی برمیداره با نه، از این چُسی طلاهای نازک! 

مادر شوهرت حقوق داره؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

وقتی با مادرشوهرت مشکلی نداره تازه داره ازشون سودم میبره خب معلومه اون. تازه اگه یه موقع میونشون بهم بخوره باز این سود کرده چون یه عالمه چیز ازشون کنده و فردا پسفردا حرص و جوش نمیخوره

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
حالا که اینقدر چسبیده، طلای درست و حسابی برمیداره با نه، از این چُسی طلاهای نازک! مادر شوهرت حقوق دا ...

نه بابا یه طلا فروشی پیدا کرده که اقساطی میده فامیل باباشه مادرشوهرمو برده اونجا مادرشوهرم واسه خودش طلا قسطی خردی اینم منت میذاره که طلا فروش آسنای منه مادرشوهرمم میگه زیر سایه این عروس طلا قسطی میخرم دیگه اونروز یه دست النگو و دستبند بزرگ خریده بود مثلا با پی انداز خودش ولی خ ر که نیستم میدونم مادرشوهرم داده

وقتی با مادرشوهرت مشکلی نداره تازه داره ازشون سودم میبره خب معلومه اون. تازه اگه یه موقع میونشون بهم ...

آره اینم نظر خوبیه ولی میدونم بی مشکلم نیست چون مثلا با شوهرش درمورد یه چیز خصوصی حرف میزنن مادرشوهرم مبپره نظر میده