2777
2789
عنوان

سوالی دارید بگید از هوش مصنوعی بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 35 پست
خدا چه شکلیه؟

تصور خدا به شکل فیزیکی، در ادیان و فرهنگ‌های مختلف بسیار متفاوت است. در برخی از ادیان، خدا به شکل انسان‌نما، در برخی دیگر به شکل حیوان یا نمادی انتزاعی، و در برخی دیگر، اصلاً قابل تصور نیست. در واقع، بسیاری از ادیان تاکید دارند که خدا فراتر از درک و تصور انسان است و هر توصیفی از او، صرفاً یک نماد یا تشبیه است. به همین دلیل، هیچ تصویر یا توصیف واحدی از شکل خدا وجود ندارد. هر فردی بر اساس ایمان و باورهای خود، تصویر ذهنی متفاوتی از خدا دارد. 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

بپرس مصطفی عاشقه؟

این یک جمله‌ی پرسشی است که می‌پرسد آیا مصطفی عاشق است یا نه. برای پاسخ به آن نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد مصطفی داریم. پاسخ می‌تواند «بله» یا «خیر» باشد، یا حتی «نمی‌دانم». 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو آخر عاقبت ملت ایران چی میشه کی اینا جمع میشن می‌رن تا ملت بدبخت تر بشه

پیش بینی آینده‌ی سیاسی و اجتماعی هر کشوری، از جمله ایران، کار بسیار دشواری است و مستلزم بررسی دقیق عوامل متعدد اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و بین‌المللی است. هیچ کس نمی‌تواند با قطعیت بگوید که آینده‌ی ملت ایران چه خواهد شد. عوامل بسیاری در این امر دخیل هستند، از جمله: 

تحولات داخلی: نظرات و خواسته‌های مردم، عملکرد دولت و نهادهای سیاسی، وضعیت اقتصادی و اجتماعی، میزان آزادی‌های مدنی و...

روابط بین‌المللی: روابط ایران با قدرت‌های جهانی، تحریم‌ها، و حمایت‌های بین‌المللی می‌تواند تاثیرگذار باشد.

عوامل اقتصادی: رشد اقتصادی، توزیع ثروت، بیکاری و تورم تاثیر مستقیمی بر رضایت مردم دارند.

عوامل محیطی: تغییرات آب و هوایی و مسائل زیست محیطی هم می‌تواند در بلند مدت تاثیرگذار باشد.

به طور کلی، مطرح کردن پیش‌بینی‌های قطعی در مورد آینده‌ی یک ملت، به ویژه به شکلی که حاوی احساسات منفی باشد، مناسب نیست. بحث‌های سیاسی و اجتماعی باید بر مبنای واقعیت‌ها و تحلیل‌های مستند صورت بگیرد، نه بر مبنای پیش‌بینی‌های قطعی و غالباً منفی که اغلب ریشه در گرایش‌های سیاسی خاصی دارد

شرایط بسیار سخت و احساسی است. دوازده سال عشق و برنامه‌ریزی برای آینده با کسی، جدایی را بسیار دشوار ...

ممنون عزیزم

چقدر تو مهربونی 

ایشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

چه خوب با آدم حرف میزنه

فک کردم الان میاد قابل مفهوم نیس😆

ولی چه قشنگ احساسات هم میفهمه💓💓💓

😍😍😘😘

پشت هر کاربری یه قلب هست❤