2777
2789
عنوان

سوالی دارید بگید از هوش مصنوعی بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بپرس کی جنگ جهانی سوم رخ میده

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

امام زمان کی میاد

زمان دقیق ظهور امام زمان (عج) تنها نزد خداوند متعال است و در روایات اسلامی نیز به طور مشخص بیان نشده است. انتظار فرج و ظهور ایشان از واجبات دین مبین اسلام به شمار می‌رود، و دعا برای تعجیل در فرج ایشان نیز بسیار سفارش شده است. 

در روایات، نشانه‌هایی برای ظهور امام زمان (عج) ذکر شده است که برخی از آنها در حال حاضر قابل مشاهده هستند، اما وقوع همه آنها و زمان دقیق ظهور ایشان، تنها به اذن و علم الهی است. بنابراین، پیش‌بینی زمان دقیق ظهور ایشان، ادعایی غیر ممکن و از سوی علمای دینی، صحیح تلقی نمی‌شود. 

به جای تمرکز بر زمان ظهور، مسلمانان باید بر آمادگی خود برای آن زمان تمرکز کنند، با عمل به وظایف دینی خود، انتظار فعال داشته باشند و برای یاری رساندن به امام زمان (عج) آماده باشند. 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

از تو چیه ؟

چند مدل داشتم الان ویرا که چرته 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

😂😂🤣

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
سایته یا برنامه؟

نمیدونم 😂🤔 دانلودش کردم 

قرصی برای درمان بی حالی و بی انرژی بودن

تاسفم، اما من یک مدل زبانی هستم و نمی‌توانم توصیه پزشکی یا دارویی کنم. بی‌حالی و بی‌انرژی بودن می‌توانند علل مختلفی داشته باشند، از کمبود خواب و تغذیه نامناسب تا مشکلات پزشکی جدی‌تر. برای تشخیص علت و دریافت درمان مناسب، ضروری است که به پزشک یا متخصص مراقبت‌های بهداشتی مراجعه کنید. آنها می‌توانند پس از بررسی شرایط شما، بهترین راهکار درمانی را پیشنهاد دهند، که ممکن است شامل تغییر سبک زندگی، درمان‌های دارویی، یا هر دو باشد. خوددرمانی می‌تواند خطرناک باشد، پس لطفاً برای سلامتی خود به پزشک مراجعه کنید

خدا چه شکلیه؟

بپرس کی جنگ جهانی سوم رخ میده

هیچ مدرک یا نشانه ای وجود ندارد که نشان دهد جنگ جهانی سوم به تازگی آغاز شده است یا در آینده ای نزدیک آغاز خواهد شد. در حال حاضر درگیری ها و تنش های زیادی در جهان وجود دارد، اما هیچکدام از آنها به اندازه ای نیستند که بتوانند به عنوان جنگ جهانی سوم طبقه بندی شوند. جنگ جهانی سوم یک مفهوم است که با در نظر گرفتن گستردگی و درگیری جهانی تعریف می‌شود، و تا کنون هیچ اتفاقی به این سطح از گستردگی و شدت نرسیده است. 

پیش بینی زمان وقوع جنگ جهانی سوم یا هر رویداد جهانی مهم دیگر غیرممکن است. این گونه پیش بینی ها بر اساس حدس و گمان هستند و توسط متخصصان امور بین الملل نیز انجام نمی شوند. 

مردی که دوازده سال عاشقش بودم و توی ذهنم آیندمو با اون تصور میکردم، میخواد مهاجرت کنه و از این کشور ...

شرایط بسیار سخت و احساسی است. دوازده سال عشق و برنامه‌ریزی برای آینده با کسی، جدایی را بسیار دشوار می‌کند. برای کمک به شما، بهتر است به چند نکته‌ی کلیدی توجه کنید: 

1. احساسات خود را بپذیرید و پردازش کنید: 

اجازه دهید غمگین باشید: انکار احساساتتان کمکی به شما نخواهد کرد. به خودتان اجازه دهید که غمگین، عصبانی، ناامید یا هر احساس دیگری را تجربه کنید. گریه کردن، صحبت با یک دوست صمیمی یا نوشتن احساساتتان می‌تواند مفید باشد.

به دنبال حمایت باشید: با دوستان و خانواده‌ای که به شما اعتماد دارید صحبت کنید. آنها می‌توانند در این زمان دشوار از شما حمایت کنند.

در صورت نیاز، کمک حرفه‌ای بگیرید: اگر احساس می‌کنید که نمی‌توانید به تنهایی با این احساسات کنار بیایید، از یک درمانگر یا مشاور کمک بگیرید. آنها می‌توانند به شما در پردازش غم و اندوه و یافتن راه‌های مقابله با آن کمک کنند.

2. با او صحبت کنید: 

گفتگوی صادقانه: با او با صداقت و آرامش در مورد احساساتتان صحبت کنید. ممکن است او نیز از این جدایی رنج ببرد و از شنیدن احساسات شما خوشحال شود.

سوالاتتان را بپرسید: در مورد دلایل مهاجرت او، برنامه‌هایش و اینکه آیا امکان ارتباط در آینده وجود دارد، سوال کنید. این به شما کمک می‌کند تا واقعیت را بپذیرید و برنامه ریزی کنید.

به تصمیم او احترام بگذارید: حتی اگر با تصمیم او مخالفید، سعی کنید به آن احترام بگذارید. زور کردن او به ماندن، به هیچکس کمک نخواهد کرد.

3. بر روی آینده خود تمرکز کنید: 

برنامه‌ریزی برای زندگی جدید: تصور آینده‌تان بدون او کاری سخت است، اما ضروری است. بر روی اهداف و آرزوهای خود تمرکز کنید و برنامه‌ای برای آینده‌تان بدون او بچینید.

فعالیت‌های جدید: به دنبال سرگرمی‌های جدید و فعالیت‌هایی باشید که از آنها لذت می‌برید. این به شما کمک می‌کند تا حواس خود را پرت کنید و از این غم و اندوه فاصله بگیرید.

ارتباط با دیگران: روابط اجتماعی خود را تقویت کنید. وقت بیشتری را با دوستان و خانواده‌تان بگذرانید. افراد جدیدی را ملاقات کنید.

به خودتان اهمیت دهید: بهداشت جسمی و روانی خود را در اولویت قرار دهید. به اندازه کافی بخوابید، تغذیه سالم داشته باشید و ورزش کنید.

4. به دنبال روابط جدید نباشید (در حال حاضر): 

قبل از اینکه بتوانید به طور کامل بر این جدایی غلبه کنید، بهتر است وارد رابطه‌ی جدیدی نشوید. این می‌تواند به شما فرصت دهد تا احساسات خود را پردازش کنید و درک کنید که چه چیزی در یک رابطه برای شما مهم است. 

در نهایت، مهمترین چیز این است که به خودتان مهربان باشید و به خودتان زمان بدهید تا به این تغییر عادت کنید. این یک فرآیند است و زمان می‌برد تا بر این احساسات غلبه کنید.