2777
2789

کلی دختر اونطور جاها کار میکنن 

اگر فکر میکنی اینقد بده که بیای بزنی تو سرت اینجا 

نرو 

و این حرعو اینجا هم نزن که از اون دخترا اینجا هم هست..

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلی دختر اونطور جاها کار میکنن اگر فکر میکنی اینقد بده که بیای بزنی تو سرت اینجا نرو و این حرعو اینج ...

من بخدا منظورم این نبود اصلا 🤦🏼‍♀️

من میخواستم بدونم حقوقش کفاف من دانشجو رو میده چون کیلومترها از خانواده  دورم 

کاربری دست سه تا دوست👩

من بخدا منظورم این نبود اصلا 🤦🏼‍♀️من میخواستم بدونم حقوقش کفاف من دانشجو رو میده چون کیلومترها از ...

اهان..بخشید من بد برداشت کردم🌺

حقوقشون بستگی به جایی که هستی داره 

۱۰ تومنی هست 

فکر کنم برات کافی باشه 

بستگی به خودات داره که چطور خرج میکنی

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
اهان..بخشید من بد برداشت کردم🌺حقوقشون بستگی به جایی که هستی داره ۱۰ تومنی هست فکر کنم برات کافی باش ...

نه قربونت 

نه زیاد خرجی ندارم قانعم 😂 مرسی

عالی

کاربری دست سه تا دوست👩

نه قربونت نه زیاد خرجی ندارم قانعم 😂 مرسیعالی

خب خیلیم خوبه