2777
2789
عنوان

چقد دوس داشتم نی نی سایت آشناهامو داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 22 پست
والا مام خانومیم حتی یبار همچین چیزی ب ذهنم نرسیده شاید بخش اعظم این کنجکاوی رو بشه پای بی دغدغه بو ...

وای تو چقد پرفکتی زن دغدغه تو جابجا کردن دکل های نفتی ببخشید بانو 

محتاج دعا و صلواتتون 😔 در آخر نور خواهیم شد                       

فقط اسم کاربریت😵‍💫🥹🤕

یادش بخیر یک روزی با تمام وجودم عاشقش بودم و همسرش بودم ولی تمام شد 

به نی نی یار گفتم عوض نکرد 

حالا شما هم خودتو اذیت نکن چیزی نیست که شما را اذیت کنه یا تأثیری تو زندگیتون داشته باشه درسته ؟؟؟؟

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن دایی نشدم هنوز 🥲

پس حاشیه نداری کسی کاری بهت نداره

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
یادش بخیر یک روزی با تمام وجودم عاشقش بودم و همسرش بودم ولی تمام شد به نی نی یار گفتم عوض نکرد حالا ...

الهی عزیزم 

نه اذیتم نمیکنه اخه منم همسرم آرش هستم🤭🤭

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

الهی عزیزم نه اذیتم نمیکنه اخه منم همسرم آرش هستم🤭🤭

خوشبخت و پایدار باشید عزیزم 

خوشبخت و پایدار باشید عزیزم

مرسی عزیزم ، یه سوال همسرت بود یا دوست ؟ 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔