2777
2789
عنوان

دلم میخاد پرستاری بخونم مهاجرت کنم

106 بازدید | 24 پست

برم از اینجا هنوز اول کاری خانوادم مخالفن انگیزه درس خوندن ازم گرفتن😢😢

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو بخون یا مهاجرت میکنی یا نمیکنی ولی پرستاری اونجا با اینجا خیلی فرق داره ها

فرق نداره عزیزم

تازه خیلی راحتترم هست هر پرستار دوتا بیمار نهایتا سه تا داره

ایران ۱۰تا بیمار میریزن سرش

اکه منظورت اینه که بهیار نداره باید بکم که بعضی کشورا مثل المان اینطوریه

کانادا یا امریکا سیستمش مثل ایرانه

بعد حقوق پرستارای اونجا با ایران اضلا قابل مقایسه نیست

شما درهرحال درس بخوناما تا جایی که میدونم پرستارها در کشورهای خارجی کارهای خدماتی ایرانم باید انجام ...

یه چیز یاد گرفتی تو همه تاپیکا تکرار میکنید هی😂😂😂

فقط بعضی کشورا اینطوریه..

بعدشم ربطی نداره.. پزشکم مجبوره انگشت کنه تو مقعد بیمار.. با این حرفا الان پزشکی یه شغل سطح پایین میشه؟ 

فرق نداره عزیزمتازه خیلی راحتترم هست هر پرستار دوتا بیمار نهایتا سه تا دارهایران ۱۰تا بیمار میریزن س ...

ابنجوری نیست عزیزم شما باید لباس بیمارها رو خودتون عوض کنید.غذا خودتون بهش بدید سطل زباله خودتون عوض کنید و چیزهای دیگه که داخل ایران وظیفه شما نیست

یه چیز یاد گرفتی تو همه تاپیکا تکرار میکنید هی😂😂😂فقط بعضی کشورا اینطوریه..بعدشم ربطی نداره.. پزشک ...

من حقیقت میگم خانم اونجا لباس عوض کردن و غذا دادن و این چیزا وظیفه پرستاره چون همراه ندارن حالا همه کشورها اینجور هستن یا نیستن اطلاعی ندارم 

همسایه مون پرستار هستن المان هستند

بله المان اینطوریه.. خیلیا ترجیح میدن اسون ترین راه رو برای مهاجرت انتخاب کنن که المان پذیرشش عالیه ولی این بدیارو داره

ولی بازم همین همسایتون ده هیچ از خیلیا که به مسخره میگن سطل اشغال خالی میکنه جلوتره

شما برو راجب کشورای دیکه تحقیق کن میفهمی که اصلا اینطوری نیست