2777
2789
عنوان

لکه بینی روز دوم انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 174 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ای وی اف کردم،روز هفتم لکه داشتم،الان دوقلوهام تو بغلم هستن،به حق خانم ام البنین مثبتی عزیزم

خدا دو قلوهات حفظ کنه تورو خدا برا ما که اول راهیم خیلی دعا کن.

اسی با اجازه 🙏🏻 دوستان از عید اقدامم ..همیشه یک هفته قبل از موعد ترشح زیاد دارم و دوسه روز قبلش هم ...

زیاد تو فک نرو شما که طبیعی مشکل ندارین مثل ما که نیستین کاشت باشه هی تو فکرش باشین ما هر کاری کنیم نمیتونیم بهش فک نکنیم اما شما اگه بیخیالش باشی مطمئن باش مثل دوستم برات میگیره دوستم میگفت همیشه تفکرش بودم نگرفته برام گفت یه ماه اصلا بفکر نبودم حتی از رو پله هم پریدم بعدش دیدم اه باردارم انشالا شما هم بارداری گلم 

منم ای وی اف کردم،روز هفتم لکه داشتم،الان دوقلوهام تو بغلم هستن،به حق خانم ام البنین مثبتی عزیزم

من هیچ لکی تا حالا نداشتم دیگه چه اعلامی داشتی میشه لطفا بگید و انتقال چندمتون بود؟

خدا دوقلوهاتو براتون حفظ کنه 

زیاد تو فک نرو شما که طبیعی مشکل ندارین مثل ما که نیستین کاشت باشه هی تو فکرش باشین ما هر کاری کنیم ...

ممنون عزیزم انشاالله 🙏 

راستش کل ماه رو اصلا فکر نمیکنم ورزش میکنم کتاب میخونم ولی قبل از موعد دیگه نمیتونم 

ممنون عزیزم انشاالله 🙏 راستش کل ماه رو اصلا فکر نمیکنم ورزش میکنم کتاب میخونم ولی قبل از موعد دیگه ...

حق داری ولی خودت تا مینیاتوری سرگرم کن. روزای آخر وحشتناک پیش میره

من هیچ لکی تا حالا نداشتم دیگه چه اعلامی داشتی میشه لطفا بگید و انتقال چندمتون بود؟خدا دوقلوهاتو برا ...

انتقال اولم بود عزیزم،سلامت باشید،یه کمم زیر دلم گرفتگی داشتم،البته دوستم هیچ حالتی نداشت و حامله بود

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘