2777
2789
عنوان

لکه بینی روز دوم انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 174 پست
خدا دو قلوهات حفظ کنه تورو خدا برا ما که اول راهیم خیلی دعا کن.

انشالله مثبتی و کوچولوتو بغل میگیری همه این روزارو میشوره میبره

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا یه خانمی اومده بود دزفولی کلی باهاش دوست شدم خدا کنه مثبت شده باشه این همه راه میومد و میرفت ...

فامیل زیاد دارم اصفهان ولی هیچکس از مشکلمون خبر نداره و اینکه مسیر دزفول تا اصفهان و تهران دقیقا یه اندازه اس اگه میشد این‌ مسیر رو برم میرفتم تهران

بچه ها راستی شما تغذیه چی میخورین ؟یا چی خوردین روزهای اول بگید شاید به درد بقیه نینی سایتی ها بخوره ...

من همه چی تقریبا میخورم ولی خب اونایی که احتمال سقط داره رو رعایت میکنم زعفرون زرشک دمنوش اصلا نمیخورم چایی خیلی کم سبزی فقط ریحون و تره شاهی کاهو میخورم عدس نخوردم قرمه سبزی نمیخورم ولی بقیه چیزارو خوردم

من کار خونه خیلی نمیکنم ۳روز کامل خوابیدم بقیش شروع کردم در حد یکم راه برم میوه ای خودم بردارم و... از دیروزم آشپزی میکنم ولی بیشترش نشسته. روزای اولم نشاسته و شیر سویا خوردم. دیگه بقیشم خدا باید بخواد. 

فامیل زیاد دارم اصفهان ولی هیچکس از مشکلمون خبر نداره و اینکه مسیر دزفول تا اصفهان و تهران دقیقا یه ...

آره خب اینم هست. اگه بتونی جای نزدیک بری خیلی راحت تری. اهوازم تو نی نی سایت زیاد دیدم رفتن و مثبت شدن.