2777
2789

من رو این موضوع حساسم.خیلی تاکید کردم رو این موضوع که فقط من و بابای بچه‌و مادر خودم و مادرشوهرم فقط بچه رو بشوریم.

من میرم سر کار بچه دست مادر شوهر و مامانم هست. امروز فقط جیش کرده بود بعد مادر شوهرم با عمه بچه بچه رو شستن. تازه مادر شوهرم کلی دوست داره که با پدر شوهرم بچه رو بشورند. منم خیلی حساسم 

وقتی فهمیدم کلی ناراحت شدم و گفتم چرا این کارو کردین. صبح که خواستم برم سر کار هم گفتم که اگه پی پی کرد هم فقط با دستمال مرطوب تمیز کنین که خودم بیام با هم بشوریمش. الان فقط به خاطر یه جیش با عمش شستمش. عمه‌هاشم نگاه می‌کنم و نظر میدن در مورد اندام خصوصی 

واقعا من خیلی حساسم؟

مرسی❤️🙏

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍

حساسی

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

دختره یا پسر؟

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عمه که اشکال نداره تا نی نی هستند کمک داده 

حساس نشو 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 

خیخیخی من خواهر زادمو تا ۳ سالگی حموم میکردم 

هیچکسم نمیتونست جلومو بگیره🚶‍♀️

نه شوخی میکنم خودش از حموم رفتن میترسید فقط من که میبردمش بازی میکرد نمیترسید

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

یچه چیه که با هم بشوریدش؟؟؟ بعد هم که شما وقتی بچت رو میزاری پیش مادر شوهر یا مادرت پس این چیزاش هم طبیعیه بنظرم باید بیشتر حساس باشی رو این مسئله که بچتو نزاری پیش هیچکس حتی مادر پدر چون این چیزا هم کنارش هست 

بیا و خوبی کن 

حالا اگر نشسته بودن یه چیز دیگه میگفتین 

نرین سرکار 

نه مادرتون نه مادر شوهر وظیفه ندارن

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤