2777
2789

خییییلی اذیتم کرده زجر میکشم خواب راحت ندارم ادم بیخیالی هم نیسم به یه ورم بگیرم خیلی فکر غصه زندگیمونو میکشم .غصه کمبود محبت بچم تو دوراهی موندم دخترمو نمتونم ول کنم برم با خودمم نمتونم ببرم خونه بابام نمیشه نگهش دارم حتی خودمم اونجا اضافی ام امروز از ته دلم گریه کردم ب خدا گفتم یا جون جوون منو بگیر بزار برا همیشه ارومو راحت بخابم از استرسو گریه غصه بیخابیا خستم .یا جون شوهر نکبتمو بگیر خلاصم کن من خاسم مث ادم سالم زندگی کنیم اون نخاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کمکت کنه نمیدونم خدا چجوری این بنده های بدرد نخورشو تحمل میکنه

نمیدونم گناه من چی بود اینو چرا سرراهم قرار داد کاش همون موقع کبدبخت شدم ۱۷سالم بود ازدواج کردم ی بلای سرم میومد میمردم تااینهمه ظلم ۷ساله تو زجر ام

کاشکی بمیره😔😔منو دخترم نفس راحت بکشیم

بخدا الان فک میکردم 5-6ماهه خرجی درست حسابی نداده لباسای دخترم کهنه و لکه دارشدن ندارم بخرم بخدا بهزیستی بهترازاین بهمون میرسه اگه بمیره

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
بگو خدایا به راه راست هدایتش کنشوهر منم خیلیییی اذیت کنه ولی خودش فکر میکنه حق داره خیلی ازش بدم میا ...

این یه ادم بد ذاتیه یکی دوتا ک نیس ویژگی های بدش دل اون منو نمیخاد دشمنه با من دیگه درس نمیشه

نمیدونم گناه من چی بود اینو چرا سرراهم قرار داد کاش همون موقع کبدبخت شدم ۱۷سالم بود ازدواج کردم ی بل ...

من 8ساله دارم خون دل میخورم 16سالگی ازدواج کردم فک کنم هم سنیم

شوهر من که کلا از هفت دولت آزاده اصلا نمیگه این بچه چی میخوره؟ لباس که پیشکش

تغذیش هم درست حسابی نیس اونجورکه باید باشه