2777
2789
عنوان

یاد کار دوستای عقده ایم افتادم اعصابم بهم ریخت 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 37 پست
ن باور کن همه چیز بر میگرده به ذات خود ادم من حتی اعتقاد دارم یچه از وقتی خودشو میشناسه از 3یا4سالگی ...

با این حساب یه مشت بچه سال عقده ای دورم هستن

با این حساب یه مشت بچه سال عقده ای دورم هستن

ربطی به سن نداره به شخصیت و ذات ادماست

ذات اصلی 

چرا گفتم به بچه ها توجه کن چون اونا ذاتشون نشون میدن درحدی توانایی ندارن هنوز ک بخوان قایمش کنن اما ادنا قایم میکنن 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا دوست نیستن ک خدایی قبول دارید رفاقت دخترا 99 ورصد نامردا و حسادته؟

اره درست میگی

من خواهر ندارم با هرکی دوست بشم اونو عین خواهرم میبینم بهش وابسته میشم ولی هر دفعه دوستیم بهم میخوره به دلایلی مثل حسادت طرف و... انگار اصلا نباید به دوست محبت کرد

الانم که دوست صمیمی ندارم 

اره درست میگیمن خواهر ندارم با هرکی دوست بشم اونو عین خواهرم میبینم بهش وابسته میشم ولی هر دفعه دوست ...

من خواهر دارم اما بده منم عین تو ام هرکی میبینم میخوام عین خواهرم باشه خیلی بهش خوبی میکنم اما درحالی ک گرگ تو لباس بره بوده

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اره درست میگیمن خواهر ندارم با هرکی دوست بشم اونو عین خواهرم میبینم بهش وابسته میشم ولی هر دفعه دوست ...

جین سه یون منم ایشیزاکی هستم

متاسفانه ادم محرم و دلسوز و یه رو خیلی کم شده خواهر