الان هفته شش بارداریمم، تهوع ندارم بتام هفته پیش ۵۰۰۰ بود که دکتر گفت به احتمال زیاد چند قلو هست، آی وی اف کردم همش دلم لواشک و پرتقال با نمک فراوان میخواد از شیرینی متنفرم بنظرتون جنسیت نینیام چیه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم عاشق ترشیجات و شوری بودم انقدر خوردم ک معدم درد گرفت رفتم زیر سرم 😂
ولی بدنا متفاوت معلوم نمیکنه فقط هرچی باشه سااالم باشه
فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺 به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن 😭 خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠
وای منم باید مراقب باشم روزی حداقل سه چهارتا پرتقال میخورم خیلی خودمو کنترل میکنم نخورما 😑
ن نگران نباش این ک چیزی نیس من میگفتم همه چی ترش باشه ترشی آلبالو زیاد خوردم خب سرکه داشت بخاطر همون بود
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺 به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن 😭 خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠
بنظرت لواشک بخورم اشکالی نداره؟ من عاشق لواشک شدم انقد ترش خورم لبام زخم شده
نه بخور نوش جونت لذتشو ببر😄
فقط چیزی ک سرکه داره زیاد نخور
1
5
10
15
20
25
30
35
40