2777
2789

از وقتی سرکار میرم 

دی جی کالا 

همششششش جوش میزنم 

خوب هم نمیشه هر کاری میکنم خوب نمیشه 

دارم افسرده و روانی میشم خجالت میکشم برم سرکار 😭😭😭بگید چیکار کنمممم😭

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منتظرم پیشنهاد بدن 😭منم سر بزنیم جوش ریز زیاد زدم نمی‌دونم واسه چیه

هیشکی هیچی نمیگه 

بخدا هر چی راکوتان میخورم روتین دارم خوب نمیشم 😭

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

راکوتان نخور

برو دکتر

ازمایش برات مینویسه

اگ مشکلت هورمونیه دارو میده و میری دنبال درمان

اگ هورمونی نیس هم روتین درست داشته باشی شاید محصولاتی ک استفاده میکنی مناسب پوستت نیستن. تغذیه سالم اب و مایعات زیاد استرس کم رعایت بهداشت مثل شستن رو بالشتی همش تاثیر داره

ساقی به نور باده برافروز جام ما

راکوتان باید با تجویز پزشک باشه

برو پیش دکتر شاید مشکل هورمونی داری

دستاتو زیاد به صورتت نزن صورتتم زیاد با شوینده نشور نهایت روزی دوبار آبرسان و مرطوب کننده ام استفاده کن جوشاتم دستکاری نکن

منم خودم یه مدت خیلی جوش میزدم

جوشای گنده گنده

رفتم دکتر بهم قرص داد و شوینده و یه کرم که بعد شستن صورتم بزنم

الان صورتم بهتر شده

واییی چقد سخته این جوش لامصب شاید استرس داری جوش میزنی🥲

تازه خوب شده بودم رفتم سرکار دوباره جوش زدم 🥲

راکوتان باید با تجویز پزشک باشهبرو پیش دکتر شاید مشکل هورمونی داریدستاتو زیاد به صورتت نزن صورتتم زی ...

اخه خوب شده بودم فک کنم از آلودگی هواست آلودگی محیط کارم اما خوب نمیشه 🥲

راکوتان نخوربرو دکترازمایش برات مینویسهاگ مشکلت هورمونیه دارو میده و میری دنبال درماناگ هورمونی نیس ...

محیط کارم خیلی آلودس

اخه خوب شده بودم فک کنم از آلودگی هواست آلودگی محیط کارم اما خوب نمیشه 🥲

به خاطر آلودگی هوا و آلودگی محیط کارته احتمال زیاد

دستاتو زیاد به صورتت نزن و از سرکار اومدی بلافاصله صورتتو تمیز با شوینده بشور