2777
2789
عنوان

خواهر داشتن اینطوریه ها🥹🥹مردم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 51 پست
منم خواهرم 8 سالشه وقتی مدرسس دلم براش تنگ میشه وقتی خونه اس هم دعوامونه😂

ما هم زیاد دعوا میکنیم😂ولی ابراز محبتمونم زیادههه

دائم در حال قربون صدقه رفتن همدیگه هستیم🤭

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای وای وای چقدر شیرینننننننخدا دوتاتونو واسه هم حفظ کنهمن که نه خواهر دارم نه برادر ،تک و تنها ام

فدات عزیزم😍💕

انشالله در آینده چند تا بچه بیار حسابی دور خودتو شلوغ کن😍🤭🤭

دختر داشتن هم  خیلییی شیرینه 

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

حالا خواهرم 

من از درد پریود دارم میمیرم خودش میاد فقط تیکه میندازه و میره 

کلا یه جوری باهام رفتار میکنه انگار خدمتکارشم و تو همه چی دخالت میکنه و اگه زیادی خوابیدم یا خوردم یا زیادی با گوشیم وَر رفتم میاد میگه چه خبرته اینقد میخوابی اینقد میخوری اینقدر با گوشیت وَر میری 

درصورتی که وقتی خودش همه این کارا رو میکنه هیچکس دخالت نمیکنه 

اینم از خواهربزرگم که ببینید چقدر منو درک میکنه

اونوقت منو خواهرم دائم دعوا داریم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

فدات عزیزم😍💕انشالله در آینده چند تا بچه بیار حسابی دور خودتو شلوغ کن😍🤭🤭دختر داشتن هم خیلییی شی ...

اره من خودم میخوام یه ۷،۸ تایی بیارم😂😂😂❤️‍🩹❤️‍🩹

حالا اگه شوهر پیدا کنم اوللل❤️‍😂😂😂😂

نقاش و عکاس

منم خواهر دارم همش تو اتاقشه درو بسته یا داره درس میخونه یا کتاب میخونه یا فیلم میبینه یاهم که بیرون کلاس داره عی خدا

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم