2777
2789
عنوان

عید میخام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 79 پست
شما که میگی زمین گرفتید حتما یه مبلغی هم دارید برای ساختهر چقدر در توانته تلاش کن اون خونه رو بسازه ...

بابا ب والاه پول ساختشم داره خودش نمیسازه

دل نمیکنه

وگرنه بسازه سه تا خونه هم زمان میسازه

نمیدونم چشه 

زمینشم با طلای من خرید

میگم تو ساختشم من طلامو میدم باز 

ولییی میگ خونه داریم دیگ خونه بابام هست

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
چیکار کنم آجی؟ خستممممنمیزاره کادو زایمان ابجیمو ببرم میگ تو حیاط مادرشوهرشه و ده تام برادرشوهر گردن ...

خب تو خونه بابات ببر بده

یا یواسکی ی نیم ساعت برو و بیا

اینجورشوهرارو اولش هی باید بگیشون چشم بعد آروم بیاریش تو تیم خودت

بگو باش تو خونه بابام بعد ک رفتین خونه بابات بگو تو ک داری هزینه میکنی بیا بریم تو هم ی خودی نشون بده اینجورم خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ابجیمم میگ حرفی نزن تا عید اون موقع قبل قهر چند با ی بهش تذکر بده و بگو خونه رو درست کنه چون زمی ...

مطمئن باس اونم به خودش میاد و انقد راحت ولتون نمیکنه بعضی از مردا تا زور نگی به خودشون نمیان 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🫠🤩🥰

تو یه ساختمونین یا تو یه خونه؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

مطمئن باس اونم به خودش میاد و انقد راحت ولتون نمیکنه بعضی از مردا تا زور نگی به خودشون نمیان

اره اینو باید با زور کار کرد اونجوری نمیشه با حرف

خیلی کوچیکن نکن این کارو واقعا آسیب میبینن

میدونم زبونم میگه ولشون میکنم ولی دلم نمیاد

یه خونه

خب سخته درکت میکنم 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

بله واقعا سخته

از اول گفته بود شمارو میبره تو یه خونه؟