2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای لیزر جای جوش

66 بازدید | 22 پست

سلام دوستان. برای لیزر جای جوش دکتر پوست خوب سراغ دارین که هم کارش خوب باشه هم قیمت مناسب بگه و واقعا منصف باشه؟؟ ترجیحا انزلی یا رشت باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم مشکل شما رو دارم 

دنبال دکترم ولی تو تهران 

چند نفر رو می شناسم 

البته قبلا لیزر کردم پیش یه دکتر خوب ولی قیمتش بالا بود

جای اسکارامم با یکی دو جلسه اوکی نمیشه 

شاید برم یه دکتر دیگه 

عاشق صورتی و سرخابی هستم ❤🌈

فکر میکنی تغییر کنی؟ اصلا راسته همچین چیزی هست

راستش نمیدونم چقدر تغییر میکنم ولی خب دلم میخواد انجام بدم ببینم چطور میشه چون جای جوشام خیلی عمیقن. و اینکه اره وجود داره چنین چیزی

راستش نمیدونم چقدر تغییر میکنم ولی خب دلم میخواد انجام بدم ببینم چطور میشه چون جای جوشام خیلی عمیقن. ...

تاثیر داره 

من همون دو جلسه هم تغییر رو حس کردم 

ولی میگم باید زیاد هزینه کرد و چند جلسه رفت تا کامل از بین بره

عاشق صورتی و سرخابی هستم ❤🌈

من چهار جلسه لیزر سی او دو رفتم با جدیدترین دستگاه،اما نتیجه ی حاصل نشد با این حال چاله های من عمیق نبودن روزا یه کم بهترن شبا خیلی عمیق پیداشون میشه چقدررر سختی کشیدم دوره ی نقاهت طولانی چقدر مراقبت هی بیرون نریم لک نشه دائما زینک شبانه روز رو صورت،زیر نور نباشیم تلوزیون گوشی ممنوع،ولی دلخوش بودم ولی هیچی

تاثیر داره من همون دو جلسه هم تغییر رو حس کردم ولی میگم باید زیاد هزینه کرد و چند جلسه رفت تا کامل ا ...

میشه بگید چی انجام میدادی؟ من چهار جلسه رفتم با اینکه عمیق نبودن هیچی ب هیچ بهترین و جدیدترین دستگاه لیزر سی او دو