2777
2789
عنوان

خانوما سرما خوردم کمک🥺🥺🥺

51 بازدید | 8 پست

خانوما من دو سه روز دیگه عمل دارم الان چند روزیه سرما خوردم.چند روز اسهال داشتم و دل درد و گلو درد و بدن دردو سردرد و اینا.الان بشدت خلط گلو دارم و یکم آبریزش بینی و یکم بدن درد.چیکار کنم زودتر خوب شم؟سرم و آمپول پنی سیلین زدم دارو هم همه جور دارم میخورم.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سریع برو دکتررررر

تا اوضاع خراب تر نشده برووووو

یه چند هفته هم طول میکشه تا کامل خوب بشی

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

پودر تیموسیپ بگیر شبیه فرنی میشه بخور تا گلوت بهتر بشه

انتی بیوتیک هم میخوای باید پزشک برات تجویز کنه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پودر تیموسیپ بگیر شبیه فرنی میشه بخور تا گلوت بهتر بشهانتی بیوتیک هم میخوای باید پزشک برات تجویز کنه

آنتی بیوتیک داده روزی یدونه آزیترومایسین.نمیدونم برا عمل مشکلی پیش میاد یا نه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سریع برو دکترررررتا اوضاع خراب تر نشده برووووویه چند هفته هم طول میکشه تا کامل خوب بشی

وای نه.چند هفته؟پی فعلا درگیرم.برا عمل نگرانم مشکلی پیش نیاد

وای نه.چند هفته؟پی فعلا درگیرم.برا عمل نگرانم مشکلی پیش نیاد

ویروس جدید گرفتی خواهررر

منم همین بودم الان هفته دومه که کامل خوب نشدم

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

ویروس جدید گرفتی خواهرررمنم همین بودم الان هفته دومه که کامل خوب نشدم

وای خدایا فک کردم فوقش ده روز باشه.من چن روز دیگه عمل دارم برا اون نگرانم🥲

آنتی بیوتیک داده روزی یدونه آزیترومایسین.نمیدونم برا عمل مشکلی پیش میاد یا نه

ایشالا تا اونموقع خوب شدی

مایعات گرم سوپ استراحت دارو

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ایشالا تا اونموقع خوب شدیمایعات گرم سوپ استراحت دارو

ممنون عزیزم🥰🥰