2777
2789
عنوان

فرصت ترمیم ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 81 پست
دقیقا باید امسال بریم هرچی شد اینجا دیگه علاقه مهم نیست

پارسال شهرای دیگه اوردم نرفتم

امسال هر کجای این کشور بشه میرم ولی پشت نمیمونم

خوده درس خوندن سخت نیست

ولی استرس هایی که اینا میدن از صدتا کنکور بدتره😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر ریسک نکنی هیچ وقت پیشرف نمیکنی اگر نبازی هیچ وقت یادنمگیری پشت هزاران بار شکست موفقیت پنهان شده

خب بحث اینجاس تلاش مهم نیست

الان فرصت ترمیمو از بعضیا گرفتن برن بشینن روزی 20 ساعت برا امتحانا بخونن ولی وقتی اجازه ندارن امتحان بدن چه سودی داره

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
بچگی الهییاگه معدلش خوبه اپلای کنه یه جا از پول ازاد کمتر درمیاد

انقدر گریه کرده دیگه جون نداره الان مامانش اینا بردنش بیرون حالش جا بیاد ولی مگه میشهه

معدلش ۱۹/۴۱ شد امسالل

بهش میگم ولی اونم خیلی پول میخواد فک کنمم😭

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

انقدر گریه کرده دیگه جون نداره الان مامانش اینا بردنش بیرون حالش جا بیاد ولی مگه میشههمعدلش ۱۹/۴۱ شد ...

اکه آزاد قبول شده میتونه کنکور بده محرومیت برا دولتی هاست

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

اکه آزاد قبول شده میتونه کنکور بده محرومیت برا دولتی هاست

نه ازاد سه رشته تاپ هم محرومن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
پارسال شهرای دیگه اوردم نرفتمامسال هر کجای این کشور بشه میرم ولی پشت نمیمونمخوده درس خوندن سخت نیستو ...

عادیه این استرس رو همه دارن هر کی به این استرس غلبه کنه برنده میشه خیلی ها رو دیدم سر جلسه کنکور که سردرد گرفتن یا از هوش رفتن با اینکه می تونستند عالیه بزنند اگر به استرست غلبه کنی مطمئن باش موفق میشی چون از بقیه یک قدم جلو تری 

خب بحث اینجاس تلاش مهم نیستالان فرصت ترمیمو از بعضیا گرفتن برن بشینن روزی 20 ساعت برا امتحانا بخونن ...

هرسال کنکوریارو اذیت میکنن از سال 1401 کنکور به فنا رفت

ولی شما ببین طبق تجربه بگم از همون فرصتایی که داری استفاده کن حتی شانس کمی داری تلاش کن چون به جز تلاش کاری ازت ساخته نیس

غصه خوردن و دس روی دست گذاشتن از اینی که هستم اوضاعو سخت تر میکنه

نه ازاد سه رشته تاپ هم محرومن

وای اینا رو که باید بیشتر آزاد میزاشتن با شهریه ۱۵۰ تومنیشون

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

هرسال کنکوریارو اذیت میکنن از سال 1401 کنکور به فنا رفتولی شما ببین طبق تجربه بگم از همون فرصتایی که ...

بله دقیقا درسته

انقدر گریه کرده دیگه جون نداره الان مامانش اینا بردنش بیرون حالش جا بیاد ولی مگه میشههمعدلش ۱۹/۴۱ شد ...

معدلش خیلی خوبه 

یکی رو میشناختم میتونست بهش کمک کنه

آلمان با معدل خوب و یه شرایط دیگه پذیرش میده سه تا رشته تاپ دانشگاشم رایگانه فقط پول خوابگاه باید بده که اونم خودش کار میکنه میده

بگو به جای غصه خوردن اگه وابستگی به خانواده نداره به مهاجرت فکر کنه اگرم که میخواد پیش خانواده بمونه یک سالو باید دووم بیاره تا محرومیتش بگذره

یا بره ازاد یه رشته ی بدون کنکور ثبت نام کنه برای ترم بهمن مثل شیمی محض

سه ترم بخونه بعد سه ترم با معدل حدود 19

و 19 و 40 دیپلم بره المان پذیرش مستقیم پزشکی میده بدون ازمون

البته نیاز به اطلاعات بیشتری هم هست اگه خواست بگو من بگردم ببینم اسم اون دختره که به همین روش رفت چی بود

خیلیکاش حداقل قبلش میگفتن قراره شهریه رو بکنن خداتومناصلا معلوم نیست تا ۴۰۵ چی بشه😭

منم آزاد پیرامون شهریه خیلیه خواستم ترمیم بدم که وضعیت این شد