2777
2789
عنوان

کمکتون میکنم برای پوستتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 152 پست
جوش چرکی میزنه صورتم بشدت و خیلی هم زود چرب میشه؟جای جوش هم دارم راه حلی داری؟یا محصولی که خوب باشه

گفت به منم بگو

گلم میشه بیاید تاپیک آخرم؟🌸

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدا از نوع برفی بودنیه دستهالبته که یه کم شک دارم به عکس

گلم میشه بیاید تاپیک آخرم؟🌸

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

😂پوستت همه شکلی هست که هر کیو ریپ میزنی همینو میگی عزیزم

خوب پوست من کلی مشکل داره دوست دارم صاف شه

منافذ داره و....

بعدم نخوردمت که ...یه ریپ زدم

یکم ذاتتو خوب کن😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان اسی ک نیستش لطفا یه گذریم به تاپیک اخرم بکنین🫠

پس چرا به من ایراد میگیری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب پوست من کلی مشکل داره دوست دارم صاف شهمنافذ داره و....بعدم نخوردمت که ...یه ریپ زدمیکم ذاتتو خوب ...

شوخی کردم اخه هر کیو ریپ زدی میگی پوست منم اینشکلیه راحت بگو بیایت تاپیکم دیگه چه بدذاتی کردم اخه🫠

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

شوخی کردم اخه هر کیو ریپ زدی میگی پوست منم اینشکلیه راحت بگو بیایت تاپیکم دیگه چه بدذاتی کردم اخه🫠

نه بخدا ....پوستم واقعا اون شکلی که گفتن هست چون امکان داشت یادم بره برگردم گفتم ریپ بزنید و به منم بگید

زیرشم نوشتم بیاید تاپیکم

چرا اینقدر زود قضاوت میکنید آخه🤦🏻‍♀️🥲 اون دنیا باید پاسخگو باشید

تو خودتم گفتی بیاید تاپیکم چون حتما نیاز فوری داشتی ، من باید بگم چرا گفتی😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40