2777
2789
عنوان

خانومایی که متاهلید و بچه کوچیک دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا بچه دارم شدی تو بشین خونه شوهرت تولتم نیرشاید خونواده شما برا دیدنتون رغبتی ندارن ولی خونواده م ...

من منظورم به اون خانم بود که گفتم .مادرش و خواهرش همش دکش میکنن حق دارن خب

👍👍👍الان مگه میشه به بچه کسی هم تذکر داد 

من چند روز پیش یه استوری از یه بلاگر 60 هزار نفری دیدم 

چرا به بچه مردم تذکر میدید مهمون می‌یاد خونه تون بچه داره جنبه داشته باشید مادرش وقتی تذکر نمیده به شما چه، 

آی کاش بلد بودم پیجش رو هک میکردم، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ادبیات اصلا قشنگ نیست وقت داری اینجا اینترنتی بیای وقت برای خواهرت نداری همون طور که خونه پدر و مادر شماست خونه اونم هست با ازدواج کردن اون حذف نمیشه منتها همیچین از روی اصول و قاعده خودش اون بنده خدا هم میگه ۵ عصر می‌رفته در حد ۵ یا ۶ ساعت اون دختر همیشه که پای درس نیست مخصوصا جوونای الان که دل به همه چی میدن جز درس و گوشی پای ثابت تموم تفریحاتی مثل شما این سایتم مختص دانش آموز نیس که اینجا بهش می‌پرید چه جور اگه همون دختر ازدواج نکنه تا تخر سرکوفت میخوره از پدر و مادرش تو سعی کن ازدواج کردی نری جایی

چقدر بی ادب وبی تربیتی توله توله یعنی چی

بعدشم من با دو روز موندن موافق نیستم ولی اون خانوم میگه از  مهر خواهرم میگه امتحان داره خدایی مهر چه امتحانی

بعدشم مگه کسی که ازدواج کرده دیگه بچه اون خونه نیست ونوه اش مال اون خانواده نیست که میگید بمون خونه خودت و توله یکی دیگه

یعنی هر کی ازدواج کرد با خانوادش غریبه میشه؟

ادبیات اصلا قشنگ نیست وقت داری اینجا اینترنتی بیای وقت برای خواهرت نداری همون طور که خونه پدر و مادر ...

نمیدونم از حرفاس و جوابایی که به بقیه میداد خوشم نیومد یجور انگار به زووور میخواد خودشو پتی کنه خونه اونا .وقتی میلی به دیدنش ندارن حتما بچه اش هم اذیت و گریه و نق نق و .. مردم حوصله خودشونو هم ندارن با این گرونی .شوهر کرد رفت بشینه خونش .دم به دقیقه نمیشه رفت مزاحم شد