2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اغلب کشورها ختنه هم مرسومه البته همه اینکارو نمیکنن ولی بازم میشه گفت خیلیا انجامش میدن چون مثلا میگ ...

کاش یه سرچ بزنی... ۶۰ درصد جمعیت دنیا ختنه نشدن ... اگر منظورت مسلمانان و یهودیان هست بله به هاطر سنت مذهبی اکثرا ختنه میشن! حالا تصمیم با خودتون عقل و منطق میدید دست کدوم جماعت

کاش یه سرچ بزنی... ۶۰ درصد جمعیت دنیا ختنه نشدن ... اگر منظورت مسلمانان و یهودیان هست بله به هاطر سن ...

البته خیلی از غیریهودو غیر  مسلونها هم ختنه میکنن بعدشم از نظر ماها دین از طرف خداونده و خداوند به خیرو صلاح آدما بیشتر اگاهه تا من نوعی و اینکه گفتم که فوایدش قطعا بیشتره 

البته خیلی از غیریهودو غیر مسلونها هم ختنه میکنن بعدشم از نظر ماها دین از طرف خداونده و خداوند به خ ...

روندش رو به کاهش هم هست 

در ضمن جایی در قرآن ننوشته راجب ختنه ... 

ختنه بیشتر سنت یعودی هست که بعدها در اسلام هم ادامه پیدا کرد اینکه راجب ختنه حکمی خدا داده باشه اینطور نیس بیشتر روایت هست ک جای بحث داره

روندش رو به کاهش هم هست در ضمن جایی در قرآن ننوشته راجب ختنه ... ختنه بیشتر سنت یعودی هست که بعدها د ...

روایات اگه معتبرو مستند باشن میشه ازشون پیروی کرد و اینکه ی.هود و مسیحیت و اسلام دین‌های الهی هستن طبیعتا یه اشتراکاتی باهم دارن البته کتبو احکام  آسمانی ی.هودو مسیحیت بمرور دچار تحریفاتی شدن وگرنه ریشه اولیه و اصلیشون یکیه فقط دین اسلام کاملتره