2777
2789
اگر موقعی که با دخترتون بیرون میریزد یه آقا پسر بیاد خواهش کنه و بگه دوست داره با دخترتون آشنا بشه و علاقه مند به ارتباط هست شما چکار میکنید؟اشرایطشو هم بگه و خوب باشه.

به این فکر نمیکنید که اگر قبول کنید  بعدها خودش و خانواده اش در مورد شما فکر بد نمیکنن  یا اینکه دیگه شرایط عوض شده و این موارد عادیه؟

این طرز آشنایی تو خیابون و اینا هیچوقت قبول نداشتم و ندارم حتی تا حالا تو خیابون و مسیر مدرسه و دانشگاه نشده شماره پسری بگیرم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممکنه حرف و تصمیم خودش باشه 

حتمن ازش میخام قدم اولو خانوادگی بردارن که بدونم تصمیم جدیه و بچه بازی نیست و رضایت خانوادشم هست بعد هرچی خواستن برن بیان صحبت کنن آشنا بشن وگرنه ضربه ها و خطراتش خصوصن برای طرف دختر بسیار زیاده

مرنج و مرنجان♡

زمان خودمون اينجوري ميشد أصلا در شان خانوادمون نميدونستيم و شماره اينا رد و بدل نميكرديم.

از نظر پدرم خيابون جاي اشنايي نيست.

اولا ك از كجا معلوم چيزي ك از شرايطش گفته راست باشه ؟

چرا دخترم و وارد چالش كنم؟

دوم اينكه به نظرم با ي نگاه اشنا شدن و علاقه مند شدن

ديگه افسانه شده

الان احتمالا بگم اين نوع اشنايي رو نميپنسديم.

نهايت خيلي لطف كنم و حس خوبي بگيرم ازش

أيدي شبكه مجازي رو بهش بدم

💕

غلط میکنن فکر بد کنن دیگه وقتی خودش اومده میگه من دختر دم بخت ندارم ولی اگر دخترم موافق باشه مشکلی ن ...

نه به فکر دعوا نیستم چون خیلی وقت هست کسی تو لطرافمون ازدواج نکرده نمی‌دونم الان خواستگاری ها چطوری شدن ما خیلی کم جمعیت هستیم الان حدود پانزده سال هست اصلا هیچ مراسم ازدواجی نبوده لطرافمون

نه به فکر دعوا نیستم چون خیلی وقت هست کسی تو لطرافمون ازدواج نکرده نمی‌دونم الان خواستگاری ها چطوری ...

الان به شدت همه پیچیده شدن اصلا به راحتی اعتماد نکن واقعا به دخترت بگو این آشناییه و اصلا دل نبنده ولی بذار آشنا بشه نذاری فک میکنه خبریه حالا میره یواشکی اشنا میشه بدتره

خب اینم یه راه برای آشناییه  کاش شما مثل مادر من نباشید همیشه فکر می‌کرد خیابون جای آشنایی نیست 

چرا نباشه؟ خب من اگر یه روزی دختر داشته باشم حمایتش میکنم و به پسره میگم زیر نظر خودم چند جلسه همو ببینید آدرس خونشون محل کارش و .... هم میپرسم که برم ببینم و مطمئن شم و حتمااا یه زمان دو سه ماه میدم که بعدش به خانوادش بگه