2777
2789
اینا مشکوکن نمی‌دونم چرا حس میکنم دلشون نیست ....

خودمم همین فکرو میکنم، اصلن‌گیج شدم

نمیدونم پارتنرمه یا خانوادش

تا میام تموم کنم ب زور نگهم میداره ک بخدا من منتظر اینم خانوادم بگن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه شاد باشید عزیزم خوشبختیتون همیشگی باشه اما موردهایی مثل همسرتون یک در ملیون هستن قبول دارید؟

ممنونم عزیززمم همچنین 😍😍

اره درستت ادمایی مثل شوهر من کمیابن. 

ولی مادرای اینجوری که دوس نداشته باشن پسرشون ازدواج کنه که مبادا به زنش بیشتر محبت کنه و برا زنش بیشتر هدیه بخره هم خیلی کمن. 

بعد بیاد انواع تهمت ها رو به من جلو شوهرم بزنه یا بیاد پیش من اونقدر از شوهرم بد بگه که شوهرم از چشم من بیفته. 

اکثر مادرا خوشبختیه پسرشونو میخوان نه که بخوان تا اخر عمر مجرد باشه. 

مادرای دیگه بدی های پسرشونم میپوشونن که براش زن بگیرن. 

مادرشوهر من تازه رو پسرش ده تا عیب دروغکی هم میذاشت که کسی زنش نشه. 

ینی چی؟نفهمیدم

یعنی تو ازدواج خانواده ها اصرار دارن که سریع تر عقد کنید و تموم شه اینکه خانواده دوس پسرت در جریان دوستتون نبودن دلیل خوبی برای تاخیر نیس 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
يه مشكلي هست اين علامت غير نرمال بودنه روند داستانه به علائم دقت كنيد

خودمم میترسم، میگم شاید خانوادش از پسرشون مطمعن نباشن ک نمیان؟

اما چنباری وویس گرفته ک کی حلقه میگیرید

قبل خاستگاریم چنباری همش میگف کی میرید و وویس میداد

یعنی تو ازدواج خانواده ها اصرار دارن که سریع تر عقد کنید و تموم شه اینکه خانواده دوس پسرت در جریان د ...

😐الانم همه از راه میرسن میگن چی شد پس کی قراره نامزد کنید

خیلی میترسم واقعن  انقد دو دل شدم خودمم

به نظرم خودت رو بکش کنار

و به خونوادت بگو وارد عمل شن

مستقیم و رک حرفشونو به خونواده ی پسر بزنن

یه شب که اومدن خونتون(گرچه که من کلا نمیفهمم چرا بدون رسمیت هی میان) بگو خونوادت مطرح کنن که اصلا این وضعیت درست نیست و باید تکلیف شما روشن بشه و ادامه ی این وضعیت رو به صلاح شما که دخترشونی نمیدونن

نمیدونم چیکار کنماز ی طرفی دوستش دارماونم ک ب هر طریقی شده نمیزاره این رابطه تموم شهاما نمیدونم چرا ...

امیدوارم هرچی خوب و صلاح باشه همون تو زندگیت اتفاق بیفته عزیزم😊

به امید اینکه روزی در دنیا هیچ بچه ای زیر آوار نمونه یا از گرسنگی نمیره یا آرزوی هیچ نوجوانی زیر خروار ها خاک مدفون نشه هیچ مادر و پدری پاره تنشون رو جلوی چشمشون خونین و بی نفس نبین هیچ کودکی بالای ساختمان مخروبه ای برای مادرش عزاداری نکنه و هیچکس فریاد نجات و آزادی از دست ظلم را نزنه از ته دلتون بگید *اللهم عجل لولیک الفرج* اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💔🥀

به پدرت بگو شب یلدا دعوتشون کنه و بگه صلاح نیست بیشتر نامحرم بمونن و‌میخوان عقد شن و همونجا عاقد و بیارن و تمام شل بگیری باختیااا  الان عقد نمیکنن دو روز دیگه عروسی نمیگیرن چند وقت بعد عیدی نمیارن میان میخورن و میرن 

به نظرم خودت رو بکش کنارو به خونوادت بگو وارد عمل شنمستقیم و رک حرفشونو به خونواده ی پسر بزننیه شب ک ...

خانوادم ک انقد مغرورن هیچی نمیگن

اینام بدون رسمی شدن چ پسره چ خانوادش در هفته س چهار بار میان 

نمیدونم واقعن😐

به پدرت بگو شب یلدا دعوتشون کنه و بگه صلاح نیست بیشتر نامحرم بمونن و‌میخوان عقد شن و همونجا عاقد و ب ...

تازهههه ما قصد عقددد نداریممم

میخایم فقط نشون کنیم

برا ی  نشون انقد دس دس میکنن 

خودم خبر ندارم چ مشکلی هس 

هر بار خانوادش ی بهونه میارن 

خانوادم ک انقد مغرورن هیچی نمیگناینام بدون رسمی شدن چ پسره چ خانوادش در هفته س چهار بار میان نمیدونم ...

اخه اینجوری نمیشه که

پس در وهله ی اول خودت با پدر و مادرت حرف بزن

بگو این شرایط داره اذیتت میکنه و باید به عنوان بزرگتر وارد عمل شن

دیگه ادم سر بچش که غرور نداره

خودمم میترسم، میگم شاید خانوادش از پسرشون مطمعن نباشن ک نمیان؟اما چنباری وویس گرفته ک کی حلقه میگیری ...

به خانوادش دقت كن اگر  دست و دلشون ميلرزه پسره يه امايي داره وگرنهاگر طبيعي بودن بايد سريع دست به كار ميشدن ، مال من فروردين اومدن ارديبهشت بله برون بود مردادم عقد كرديم  

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
ممنونم عزیززمم همچنین 😍😍اره درستت ادمایی مثل شوهر من کمیابن. ولی مادرای اینجوری که دوس نداشته باشن ...

چه عجیب بودن ایشون که حاظر بوده رو پسر خودشم عیب بزاره اما بقیه موارد از قبیل تهمت به عروس و این مسائل و کاملا درک میکنم چون نمونه زنده اش کاملا دیدم

به امید اینکه روزی در دنیا هیچ بچه ای زیر آوار نمونه یا از گرسنگی نمیره یا آرزوی هیچ نوجوانی زیر خروار ها خاک مدفون نشه هیچ مادر و پدری پاره تنشون رو جلوی چشمشون خونین و بی نفس نبین هیچ کودکی بالای ساختمان مخروبه ای برای مادرش عزاداری نکنه و هیچکس فریاد نجات و آزادی از دست ظلم را نزنه از ته دلتون بگید *اللهم عجل لولیک الفرج* اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💔🥀