2777
2789

زیاد جالب نیست 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره خیلی طولش دادن از خواستگاری به اینور .

سنتی که نیست که دوره آشنایی بخواد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

اونا هنوزم مطمعن نیستن از اینکه بخوان شما عروسشون بشی اون آقا پسرم همینطور هنوز یک دله نشده از اینکه شما رو به همسری بپذیره رابطه اینجوری نتیجه درست درمونی نداره رهاش کن

به امید اینکه روزی در دنیا هیچ بچه ای زیر آوار نمونه یا از گرسنگی نمیره یا آرزوی هیچ نوجوانی زیر خروار ها خاک مدفون نشه هیچ مادر و پدری پاره تنشون رو جلوی چشمشون خونین و بی نفس نبین هیچ کودکی بالای ساختمان مخروبه ای برای مادرش عزاداری نکنه و هیچکس فریاد نجات و آزادی از دست ظلم را نزنه از ته دلتون بگید *اللهم عجل لولیک الفرج* اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💔🥀

خانوادش نمیدونن قبلش رل بودیم

خانواده ها مصرترن برای زودتر سر گرفتن ازدواج اتفاقا

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

من خانواده شوهرم اینجوری بود. 

سه چهار ماه اسکلمون کردن نه تاریخ بله برون نه تاریخ عقد هیچی نمیگفتن. 

اخر بابام زنگ زد بهشون گفت ما جوابمون منفیه. 

دیگه اومدن دوبارهخواستگاری و اینبار دیگه تاریخ همه چیو مشخص کردن اینبار بابام اوکی داد. 

من خانواده شوهرم اینجوری بود. سه چهار ماه اسکلمون کردن نه تاریخ بله برون نه تاریخ عقد هیچی نمیگفتن. ...

اخه ی مشکل هس، هر دوسع روز یبار میان خونمون خانوادگی 😐پسرع ام خودش میاد بعضی وقتا هرشب بعضی وقتا ی شب در میان

اما اصلن 😐ن تاریخ نامزدی مشخصه ن حرفشو میزنن انگار ن انگار

اونا هنوزم مطمعن نیستن از اینکه بخوان شما عروسشون بشی اون آقا پسرم همینطور هنوز یک دله نشده از اینکه ...

گاهی اوقات پسره میخواد ولی خانوادش دودلن. 

من شوهرم اینجوری بود صد در صد منو میخواست. 

ولی خانواده ش دو دل بودن.  نه سر من. 

سر اینکه اصلا پسرشونو زن بدن یا ندن.  مامانشدوس داشت پسرش تا اخر عمر ور دلش باشه ـ

اخرش شوهرم گفت نیاید خواستگاری خودم میرم و دیگه کاری باهاتون ندارم.  اونا هم اومدن. هر چند که بعد از عقد زهرشونو به زندگیمون ریختن 

اخه ی مشکل هس، هر دوسع روز یبار میان خونمون خانوادگی 😐پسرع ام خودش میاد بعضی وقتا هرشب بعضی وقتا ی ...

وای نه. 

نباید میذاشتین شب پسره خونتون بمونع. 

روش باز میشه پرو میشه. 

ولی الانم دیر نیست یه قهر حسابی باهاش کن. 

اگه اومد که صد در صد عاشقته اگه نیومد همون دودل بوده و اینجوری ارزش تو هم حفظ میشه کت تو بهش جواب رد دادی نه اون به تو 

گاهی اوقات پسره میخواد ولی خانوادش دودلن. من شوهرم اینجوری بود صد در صد منو میخواست. ولی خانواده ش د ...

اخه چن باری وویس گرفته از خانوادش کی نامزد میکنیم همش امروز و فردا کردن

برا خاستگاریم نزدیک ده بار گف ب خانوادش ک اومدن همش میگفتن فردا

پس فردا