2777
2789

لطفا یا به فکر بچه اوردن نباش یا اگر میخوای بیاری محکم پاش وایستا و وظیفه ی حفظ سلامتشو به عهده بگیر

به دنیا اومدنش دست خودش نیست ولی سلامتیش دست توعه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکش جانم نخر اصلا نباشه دسترست میتونی به پاره جیگرت اسیب بزنی خودخواسته؟بعد سه هفته مطمئنی؟پریودت کی ...

بله دیروز دکتر بودم دوتا بتا دادم هفته آینده سونو دارم 

مادر بودن سخته

به سیگاری و غیرسیگاری بودن ربطی نداره واسه هممون سخته

کسی که تا لنگ ظهر میخوابید توپ بیدارش نمیکرد تو حاملگی نمیتونه بخوابه تااااا بچه بشه یک سالش این دیگه کوچولوترین سختی بود که یه مادر باید‌ تحمل کنه دیگه بگیر برو تا بزرگترینش….

هممون یه سری عادتهای غلط داریم که باید بزاریم کنار! حتی برای بعضیا مثل من نزدیکی کردن هم خطرناکه حالا من بیام بخاطره چند دقیقه عشق و حال جون بچه‌ام رو به خطر بندازم!؟ منو پدرش مسئولیم حالا که خاستیم به دنیا بیاریمش از خودمون بگذریم پس از همین الان اراده کن و محکم باش یا لذت مادری با بچه ای سلامت رو انتخاب کن یا متاسفانه یه عمر غصه‌ی بچه ای رو بخور که میتونست سلامت زندگی کنه بخاطره عشق و حال خودت مجبوره یه عمر با عوارض سیگار دست و پنجنه نرم کنه و نبخشتت….

امیدوارم محکم و با اراده بشی و بشی بهترین مادر🤍❤️

بعضی لحن ها ادمو تکون میده خیلی خوب گفتی 🥺🥺🥺🥺

عزیزم تو دیگه داری مادر میشی پناه بچه ای میشی که تو بدن تو بزرگ میشه لطفا مراقبت کن ازش

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر بودن سختهبه سیگاری و غیرسیگاری بودن ربطی نداره واسه هممون سختهکسی که تا لنگ ظهر میخوابید توپ بی ...

فدات بشم مرسی که آنقدر قشنگ نوشتی براممممم ایشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم برای منم دعا کن ❤️❤️❤️

فدات بشم مرسی که آنقدر قشنگ نوشتی براممممم ایشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم برای منم دعا کن ❤️❤️❤️

همین که مادر عاقلی هستی مطمئنم با اراده هم هستی و میتونی اکه بهترین مادر باشی 👌🏻

انشالله که نی نیت هم سالم و صالح به دنیا بیاد❤️❤️❤️