2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از منکه نیومد

دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

دردش چقدر بود؟

خیلی زیاد جوری که دفعه اول انجام نشد گذاشتیم برا یه وقت دیگه منم چون خیلی حساس بودم به شوهرم گفتم اصلا به التماسام توجهی نکن کارتو انجام بده به من اگه بود که کلا رابطه تا الانم امجام نمیشد

نهههه اصلا. ببین اگر دفعه اول همه نکات رعایت بشه و آمادگی داشته باشی و منقبض نکنی خودتو هییچ خونی نمیاد البته به شرطی که هایمنت نرمال باشه. حتی اگر زایمان هم بکنی و بعد مدتها رابطه داشته باشی ولی خشن باشه و آماده نباشی قطعا خون میاد پس ربطی به هایمن نداره 

برای من هیچ درد و هیچ خونی نداشت. فقط بعد رابطه دستمال میزنی یکم یکمممم رنگ نارنجی/قرمز طور گرفت

بگارت چیز علمی نیست و فقط یه غشا نازکه که آلردی داخلش سوراخه و گه نه پریود چجوری میشی؟

اینایی که خون زیاد میاد از پاره شدن پرده نیست. واژن هنوز خیلی تنگه و چون پیش نوازی خوب نبوده دیواره خشک بوده و زخم شده

و گه نه از گشاد شدن اون پرده نازک نباید خون بجهه بیرون

پس چجوری میفهمن یکی باکرس یا نه

نمیفهمن عزیزم. روش علمی نیست

همین چند وقت پیش توو توییتر دختره گذاشت رفته بود دکتر پرسیده بود رابطه داشتی اینم گفته بود نه. با این که داشت. دکتر براش نوشت حلقوی

شما به انگلیسی گوگل کن

is there a scientific way to determine women’s virginity?

هیچ جایی تایید نشده که صد درصد میشه رابطه داشتن رو فهمید

راجع به واژینیسموس هم بخون. چون ما رو خیلی ترسوندن بدنمون ناخوداگاه منقبض میشه و اذیت میشیم. با طرفت مستقیم صحبت کن بگپ باید پیش نوازی به اندازه کافی باشه تا واژن من خیس و اماده باشه. از لوبریکانت استفاده کن

اولش میشه اروم با انگشت شروع کرد و یادت باشه اونجا واقعا چیزی شبیه یه پرده ضخیم نیست و خیلیش روحی و تفکره. بدنت باید اماده باشه و با ارامش انجام بشه